Huom! Kiinteistönvälitys Varkaus

Valitse asunnon myyntiin paikallinen tuttu. Kiinteistönvälittäjä ja asuntomyyjä, joka toimii asuinalueellasi Varkaudessa ja sen lähiseuduilla.

Meillä jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti. Tehokkaasti omalla tyylillään. Mutta silti jokaisella on taustavoimanaan myös paikallisen yrittäjän ja ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Sinä saat valitessasi meidät kaiken tämän. Luotettavan ja ison kumppani, jolta saat yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan.

Jätä yhteydenottopyyntö. Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras.

Katso tästä Varkauden asunnot!
Katso tästä Varkauden loma-asunnot!
Katso tästä Varkauden tontit!

Huom! | Varkauden Kotiankkuri Oy LKV
Y-tunnus 2614214-6
Kauppakatu 37
78200 Varkaus
varkaus@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.65957

Anita Hakala

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

4.65957
5

Ammattitaitoisia, nopeita ja erittäin miellyttäviä välittäjiä Anita Hakala ja Soili Tehomaa. Kiitos ja  hyvää kevään jatkoa...

Asiakas, Maavesi
4.89394

Soili Tehomaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

4.89394
5

Kaikki sujui erittäin hyvin, välittäjän kanssa oli helppoa ja mukavaa asioida, aina kun oli kysyttävää niin vastauksen sai...

Ostaja, Varkaus
4.80645

Tuija Itämäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, LVV

4.80645
5

Hienosti, Erinomainen ja ystävällinen palvelu.

Anne-Marja Berg
4.81159

Ismo Voutilainen

Myyntineuvottelija, KiAT

4.81159
5

hyvin

Ostaja, Varkaus

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä