Tiedätkö oman asuntosi hinnan?

Hintatesti-palvelun avulla voit testata oman asuntosi hinnan ja kiinnostavuuden asuntomarkkinoilla.

Huom! Kiinteistönvälitys Vantaa

Äyritie 12 B
01510 Vantaa
vantaa@huom.fi

Valitse asunnon myyntiin paikallinen tuttu kiinteistönvälittäjä tai asuntomyyjä, joka toimii Vantaan lisäksi koko Uudenmaan seudulla.

Huomilla jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti, tehokkaasti omalla tyylillään. Jokaisella on silti taustavoimanaan myös paikallisen yrittäjän ja ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Valitessasi meidät saat luotettavan ja ison kumppanin, jolta saat yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan.

Jätä yhteydenottopyyntö. Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras.

Voit myös soittaa meille päivystävään numeroon 0400-672 542 tai toimiston numeroon 040-136 2631 tai ottaa suoraan välittäjiimme yhteys heidän henkilökohtaisista numeroistaan.

Katso tästä Vantaan asunnot!
Katso tästä Vantaan loma-asunnot!
Katso tästä Vantaan tontit!

Huom! Kiinteistönvälitys Oy
Y-tunnus 2493348-9

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Vinkkejä asunnonvaihtoon:

Lainalupauksen kanssa asuntonäytölle

Pankilla on tärkeä rooli kun suunnittelemme asunnon ostamista tai myymistä. Siksi kannattaa jo aivan alkumetreillä käynnistää  neuvottelut pankin kanssa.

Artikkeli

Teemme yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummien kanssa!

Lastenklinikoiden Kummit ja Huom! Kiinteistönvälitys Oy on tehnyt yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan. Hieno yhteistyö on saanut uusia muotoja. Saimme  mm tutustua Uuteen Lastensairaalaan, jonne luovuttamillamme varoilla hankittiin musiikkilaitteita pienten potilaiden iloksi.

Artikkeli

Helppo ja turvallinen tapa löytää unelmiesi koti

Kun tiedät millaisesta kodista unelmoit, mutta sinulla ei välttämättä ole halua käyttää aikaa sen etsintään. Varsinkaan kun sitä oikeaa ei koskaan tunnu löytyvän tai sellaista ei koskaan näytä tulevan myyntiin. Mikä neuvoksi?

Artikkeli

Kiinteistönvälittäjämme

4.84800

Helena Koivula

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, osakas

4.84800
5

Kun olimme päättäneet asunnon myynnistä, soitin välittömästi Helena Koivulalle, johon olen tottunut luottamaan jo aiemmissa...

Myyjä, Vantaa
4.80000

Tuomo Huhtiniemi

Osakas, asuntomyyjä

4.80000
5

Asunnon osto sujui erinomaisesti. Välittäjän kanssa oli helppo sopia aikataulut näytön ja kauppojen suhteen. Ystävällistä,...

Ostaja, Vantaa
4.60000

Timo Keinänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, osakas

4.60000
4

Kaikki sujui hyvin. Timo oli tosi tarkka ja kertoi rehellisesti asioista liittyen välityssopimusta, kuvaukset, esittelyt, yms...

Myyjä, Vantaa

Anne Hakkarainen

Johtaja, ekonomi, LKV, LVV

4.93902

Janne Johansson

Kiinteistönvälittäjä, LKV

4.93902
5

Janne on alansa ammattilainen. Omakotitalomme myynti hoitui asiantuntevasti, tehokkaasti ja Janne piti aktiivisesti yhteyttä...

Myyjä, Vantaa

Anne Liukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV