Huom! kiinteistönvälitys Vaasa

Valitse asunnon myyntiin paikallinen tuttu. Kiinteistönvälittäjä ja asuntomyyjä, joka toimii asuinalueellasi Vaasassa ja sen lähiseuduilla.
Meillä jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti. Tehokkaasti omalla tyylillään. Mutta silti jokaisella on taustavoimanaan myös paikallisen yrittäjän ja ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Sinä saat valitessasi meidät kaiken tämän. Luotettavan ja ison kumppani, jolta saat yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan.

Jätä yhteydenottopyyntö. Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras.

Välj en förmedlare med lokalkännedom då du skall sälja din bostad. Fastighetsförmedlare och bostadsförsäljare verksamma på ditt bostadsområde, i Vasa med omnejd. Hos oss arbetar förmedlarna så som egna företagare. Effektivt på eget sätt. Men dessutom har varje förmedlare stöd av en lokal företagare samt ett stort kunnande via hela koncernen till sitt förfogande, all detta i din tjänst då du väljer oss. En pålitlig och stor kompanjon som kan ge dig individuell och personlig service i skötseln av dina bostadsärenden.

Be oss ta kontakt. Vi ger er en kostnadsfri prisuppskattning av din bostad och ger dig ett skräddarsytt förmedlingserbjudande. Vårt servicepaket är alltid unikt men just det bästa för ditt hem.

Katso tästä Vaasan asunnot! Här hittar du bostäder i Vasa!
Katso tästä Vaasan loma-asunnot! Här hittar du fritidsbostäder i Vasa!
Katso tästä Vaasan tontit! Här hittar du tomter i Vasa!

SoffanPaikka Oy
Y-tunnus 2520403-4
Vaasanpuistikko 26
65100 Vaasa
vaasa@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

Elina Ristimaa

sisustussuunnittelija

4.50000

Birgitta Ström

Asuntomyyjä

4.50000
5

Jag sökte billigaste mäklaren jag kunde hitta eftersom jag trodde att alla mäklare var lika.

Jag lärde mig mycket...

Myyjä, Vaasa
4.75000

Tarja Ranto

Toimitusjohtaja, LKV, MBA, AIT, kaupanvahvistaja

4.75000
4

Viestiteltiin ja soiteltiin paljon keskenämme. Sain olla valitsemassa kuvia ja pääsin myös korjaamaan ilmoituksen tekstiä....

Liisa Hannele Haapala, Seinäjoki
4.86842

Suvi Lehtinen

Myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

4.86842
5

Kaikki sujui erinomaisesti!

Myyjä, Maalahti
4.00000

Eveliina Nurminen

Asuntomyyjä, vuokraus

4.00000
5

Tehokas, mielyttävä nuori nainen.
Hoiti asiat hyvin ja selkeästi.

Myyjä, Vaasa
4.00000

Kari Perttu

Asuntomyyjä

4.00000
4

Asuntokauppa eteni sujuvasti. Myyjä oli aktiivinen ja sovitut asiat pitivät. Myyjä piti yhteyttä ja tiesin missä vaiheessa...

Myyjä, Isokyrö

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä