Huom! Kiinteistönvälitys Tampere

Valitse asuntosi myyntiin paikallinen tuttu! Toimimme Tampereella ja lähikunnissa, joskus kauempanakin. Tampellan alueella sijaitsevassa toimistossamme työskentelee yli 40 välitysalan huippuammattilaista, osa vuosikymmeniä alalla olleita, osa tuoreempia alasta innostuneita tekijöitä. Huom-ketjussa välittäjät toimivat yrittäjämäisesti, mikä tuo myyntiin tehokkuutta ja henkilökohtaista välittämistä.

Taustavoimana kaikilla tietenkin ison ketjun ja paikallisen yrittäjän osaaminen asunnonvälityksessä, vuokraamisessa ja toimitilavälityksessä. Valitessasi meidät välittäjäksesi saat luotettavan ja ison kumppanin räätälöidyn alan kattavimman markkinoinnin kanssa, sekä henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Annamme tavatessamme maksuttoman suullisen hinta-arvion kodistasi ja yksilöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri siksi sinun kodillesi paras.

Soita päivystyspuhelimeemme 020 780 2660 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/minuutti) tai suoraan välittäjiemme henkilökohtaisiin numeroihin. Soita silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Meillä on myynnissä satoja kauniita kohteita, tutustu myytäviin kohteisiimme:

Katso tästä Tampereen asunnot!
Katso tästä Tampereen loma-asunnot!
Katso tästä Tampereen tontit!
Katso tästä Tampereen maa- ja metsätilat!
Katso tästä Tampereen muut kohteet!

Myyntitoimeksiantojen lisäksi hoidamme asuntojen vuokrausta Pirkanmaan alueella. Mikäli sinulla on haussa vuokralainen omistamallesi asunnolle, ota rohkeasti yhteyttä! Vuokrattaviin kohteisiimme pääset tutustumaan täältä:

Katso tästä Pirkanmaan vuokrattavat asunnot!

Huom! | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Y-tunnus 2456454-8
Tampellan esplanadi 11
33100 Tampere
tampere@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

3.20000

Pyry Mäki-Nevala

Asuntomyyjä

3.20000
4

Kaikinpuolin oikein hyvin. Tämä oli ensimmäinen ostamamme asunto, joten vertailupohjaa ei siis juurikaan ole. Välittäjään sai...

Ostaja, Tampere
4.41818

Topi Inkinen

Asuntomyyjä

4.41818
4

Kaikki toimi oikein hyvin. Miellyttävä ja rauhallinen . Voisin kuvitella asioivat hänen kanssa toistekin.

Ostaja, Tampere
4.73494

Jussi Uusitalo

LKV, osakas

4.73494
4

Kaikki sujui oikein hyvin. Välittäjä teki työnsä ammattimaisesti ja sai myytyä asuntomme sopivaan hintaan ja suhteellisen...

Myyjä, Tampere
4.72414

Jimi Kuitunen

Asuntomyyjä

4.72414
5

Olemme erittäin tyytyväisiä Jimin ammattitaitoon ja asioiden hoitamiseen. Olemme käyttäneet hänen palvelujaan aikaisemminkin...

Ostaja, Tampere
4.26667

Terttu Mattila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

4.26667
5

Välittäjä oli ammattitaitoinen ja asiat hoituivat ripeästi. Kommunikointi oli nopeaa ja vastaukset sähköposteihin sai...

Ostaja, Mouhijärvi
4.83333

Ari Nupponen

Asuntomyyjä

4.83333
5

Todella loistavasti. Myyjän hinta-arviossa piti eurolleen.
Asunto meni kaupaksi ennen ensiesittelyä ja kaikki paperit...

Juha Leppälä

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä