Huom! Kiinteistönvälitys Tampere

Valitse asuntosi myyntiin paikallinen tuttu! Toimimme Tampereella ja lähikunnissa, joskus kauempanakin. Tampellan alueella sijaitsevassa toimistossamme työskentelee yli 40 välitysalan huippuammattilaista, osa vuosikymmeniä alalla olleita, osa tuoreempia alasta innostuneita tekijöitä. Huom-ketjussa välittäjät toimivat yrittäjämäisesti, mikä tuo myyntiin tehokkuutta ja henkilökohtaista välittämistä.

Taustavoimana kaikilla tietenkin ison ketjun ja paikallisen yrittäjän osaaminen asunnonvälityksessä, vuokraamisessa ja toimitilavälityksessä. Valitessasi meidät välittäjäksesi saat luotettavan ja ison kumppanin räätälöidyn alan kattavimman markkinoinnin kanssa, sekä henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Annamme tavatessamme maksuttoman suullisen hinta-arvion kodistasi ja yksilöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri siksi sinun kodillesi paras.

Soita päivystyspuhelimeemme 020 780 2660 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/minuutti) tai suoraan välittäjiemme henkilökohtaisiin numeroihin. Soita silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Katso tästä Tampereen asunnot!
Katso tästä Tampereen loma-asunnot!
Katso tästä Tampereen tontit!
Katso tästä Tampereen maa- ja metsätilat!
Katso tästä Tampereen muut kohteet!

Huom! | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Y-tunnus 2456454-8
Tampellan esplanadi 11
33100 Tampere
tampere@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

Petra Uitus

Myyntisihteeri

3.90476

Antero Miikkulainen

LKV, osakas

3.90476
4

Kaikki sujui kuin rasvattu. Välittäjällä hyvät asiakasverkostot ja näin myynti sujui todella nopeasti.

Myyjä, Pirkkla
4.57377

Risto Taskinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

4.57377
5

Ammattitaitoinen välittäjä, joka hoito asiat sujuvasti. Asunnon näyttö onnistui lyhyellä varoitusajalla yksityisesti....

Ostaja, Tampere
5.00000

Katja Limatius

Asuntomyyjä

5.00000
4.41509

Topi Inkinen

Asuntomyyjä

4.41509
5

Kaikki sujui hyvin ja sovitut asiat pitivät ja yhteydenottoihin ja kysymyksiin vastattiin .
Hyvää yksilöllistä palvelua...

Myyjä, Tampere
4.70588

Jussi Uusitalo

LKV, osakas

4.70588
5

Asiat sujuivat hienosti alusta loppuun. Yhteistyö oli sujuvaa ja koimme, että meidät myyjinä pidettiin hyvin ajantasalla...

Myyjä, Tampere

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä