Huom! Kiinteistönvälitys Tampere

Valitse asuntosi myyntiin paikallinen tuttu! Toimimme Tampereella ja lähikunnissa, joskus kauempanakin. Tampellan alueella sijaitsevassa toimistossamme työskentelee yli 40 välitysalan huippuammattilaista, osa vuosikymmeniä alalla olleita, osa tuoreempia alasta innostuneita tekijöitä. Huom-ketjussa välittäjät toimivat yrittäjämäisesti, mikä tuo myyntiin tehokkuutta ja henkilökohtaista välittämistä.

Taustavoimana kaikilla tietenkin ison ketjun ja paikallisen yrittäjän osaaminen asunnonvälityksessä, vuokraamisessa ja toimitilavälityksessä. Valitessasi meidät välittäjäksesi saat luotettavan ja ison kumppanin räätälöidyn alan kattavimman markkinoinnin kanssa, sekä henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Annamme tavatessamme maksuttoman suullisen hinta-arvion kodistasi ja yksilöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri siksi sinun kodillesi paras.

Soita päivystyspuhelimeemme 020 780 2660 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/minuutti) tai suoraan välittäjiemme henkilökohtaisiin numeroihin. Soita silloin, kun sinulle parhaiten sopii!

Meillä on myynnissä satoja kauniita kohteita, tutustu myytäviin kohteisiimme:

Katso tästä Pirkanmaan asunnot >
Katso tästä Pirkanmaan loma-asunnot >
Katso tästä Pirkanmaan tontit >
Katso tästä Pirkanmaan muut kohteet >

Myyntitoimeksiantojen lisäksi hoidamme asuntojen vuokrausta Pirkanmaan alueella. Mikäli sinulla on haussa vuokralainen omistamallesi asunnolle, ota rohkeasti yhteyttä! Vuokrattaviin kohteisiimme pääset tutustumaan täältä:

Katso tästä Pirkanmaan vuokrattavat asunnot >

Huom! | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Y-tunnus 2456454-8
Tampellan esplanadi 11
33100 Tampere
tampere@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.29487

Terttu Mattila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

4.29487
5

Kaikki todellakin sujui, meni paremmin kuin suunniteltiin. Kaikki sujui tosi helposti ja jäi oikein positiivinen kuva.

Jouni Kainulainen, Nokia
4.00000

Perttu Tulimäki

Asuntomyyjä, osakas

4.00000
5

Olen tyytyväinen siihen, että välittäjä oli innostunut projektista. Hän oli valmis auttamaan stailauksessa ja painotti hyvien...

Myyjä. Tampere
5.00000

Toni Heikkilä

Asuntomyyjä, osakas

5.00000
5

Asuntoni oli myynnissä toisella välittäjällä monta kuukautta mutta vaikka hintaakin laskettiin, mitään ei tapahtunut. Heti...

Myyjä, Tampere
4.83784

Irma Nieminen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

4.83784
5

Ensimmäinen näyttö, jossa kävimme, tuotti meille nopeasti uuden asunnon. Irma Niemisen toiminta ensikohtaamisesta kaupantekoon...

Soile Helkiö
4.87097

Heli Nikula

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

4.87097
5

Heli hoiti kaupan tyylikkäästi ja varmalla ammattiatidolla.

Ostaja, Pirkkala
4.77500

Timo Lepomäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

4.77500
5

Erinomaisesti

Ostaja, Kyröskoski

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä