Näyttöjä löytyy! Mutta myös 1200 myytyä asuntoa vuodessa ja Pirkanmaan parhaat välittäjät

Samuel Riipan ja kahden muun pirkanmaalaisen huippuvälittäjän kuusi vuotta sitten yhdessä perustama Huom! Kiinteistövälitys Pirkanmaa on tänä päivänä toimialueensa suurin yksittäinen välitystoimisto. Huom! Tekee vuosittain 1200 asuntokauppaa 200 miljoonan euron edestä Pirkanmaalla.

“Halusin rakentaa laatuun panostavan kiinteistönvälitysfirman, joka ei halua olla halvin vaan paras”, Samuel Riippa kiteyttää onnistuneen toimintansa reseptin. “Laadukas välittäminen ei syö katetta, vaan se parantaa asunnon ostajan ja myyjän asiakaskokemusta. Hyvin hoidettu myynti tuo pitkällä tähtäimellä välittäjälle myös lisätöitä, kun tyytyväiset asiakkaat haluavat käyttää häntä seuraavissakin kaupoissa. Meidän asiakkaamme ymmärtävät tämän erittäin hyvin”, Riippa jatkaa.

Kotien välityksessä kaikista tärkeintä on luottamus sekä myyjän ja ostajan arvostaminen. “Jos emme toimi avoimesti ja rehellisesti, emme voi olla paras välitysfirma”, Riippa kertoo. “Siksi lähdimme heti toiminnan alussa rekrytoimaan alan parhaita välittäjiä; sellaisia tyyppejä, jotka haluavat auttaa kaupan molempia osapuolia saamaan parhaan lopputuloksen.” 

Pirkanmaan Huomissa työskentelee nyt 50 välittäjää toteuttamassa Samuel Riipan visiota. He ovat perustellusti Pirkanmaan ansioituneimmat välittäjät.

Asiakaspalaute takaa, että Huomilla työskentelee vain ja ainoastaan Pirkanmaan parhaimpia välittäjiä

Huom! on vienyt avoimuuden ja läpinäkyvyyden lähes äärimmäisyyksiin. Kaikki firman välittäjät ovat netissä esillä omilla kasvoillaan. Asiakkaat pisteyttävät välittäjien toiminnan onnistumisen ja antavat kirjallisen palautteen. Pirkanmaan Huomin välittäjien tähtiluokitus on keskiarvoltaan silti todella korkea, 4,8/5.

“Minusta asunnonvälittäjän osaamiseen ja tapaan hoitaa kauppa pitää pystyä luottamaan. Meidän asiakkaamme antavat aina avoimen asiakaspalautteen kaupan jälkeen ja kuka tahansa voi tarkistaa meidän nettisivuilta, onko välittäjä onnistunut työssään vai ei. Huonoa asiakaspalautetta saavan välittäjän bisnes alkaa kärsiä nopeasti, koska asiakkaat tekevät automaattisesti valintoja palautteiden perusteella. He valitsevat vain parhaimmat välittäjät”, Samuel Riippa perustelee. 

Huomille palautetta antavat niin asunnon myyjä kuin myös ostaja. Nettisivulla julkaistaan vain sellaiset palautteet, joiden julkaisuun asiakkaat ovat antaneet luvan. Palautteen antajat voivat valita, näkyykö palaute nimen kanssa, ilman nimeä vai tuleeko se vain myyjän tietoon. Kaikissa tapauksissa palaute vaikuttaa välittäjän tähtiluokitukseen. Huom! on ainut kiinteistönvälitysfirma, joka julkaisee myös kaikki negatiiviset palautteet. 

Korkeat vaatimukset ja avoin asiakaspalaute luovat osaltaan paineita välittäjiä kohtaan, mutta se ei kuitenkaan ole näkynyt irtisanoutumisina. Itse asiassa Huomissa on muihin välitysfirmoihin verrattuna huomattavasti pienempi välittäjien vaihtuvuus. Huomilla on töissä sellaiset välittäjät, jotka haluavat saada hyvää palautetta ja haluavat tehdä työnsä oikeasti hyvin.

Pirkanmaan Huomin välittäjät toimivat yrittäjämäisesti. He kantavat itse riskin kaikista myyntikohteen kuluista, kuten isännöitsijän todistuksista, yhtiöpapereista, valokuvauksista, lehti-, internet-, ja somemarkkinoinnista ja kohteen sisustussuunnittelusta sekä mahdollisista remonteista.
 
“Koska meillä välittäjä vastaa kaikista kuluista, hän saa muihin välitysfirmoihin verrattuna huomattavasti isomman osuuden välityspalkkiosta itselleen. Yrittäjämäinen vapaus ja vastuu sekä riskin kantaminen onnistumisesta ovat niitä syitä, miksi välittäjät ovat erittäin motivoituneita työskentelemään meillä”, Samuel Riippa täsmentää.

“Olemme onnistuneet luomaan palvelun, joka on paras sekä asunnon myyjille että asunnon ostajille, mutta myös kannustaa huippumyyjiä ylittämään itsensä joka kerta.” 


Luitko jo nämä?

Lue täältä, miten valitset parhaan välittäjän asunnollesi.
Lue täältä, miten myyt asuntosi kahdeksassa sekunnissa.
Lue täältä, miksi valokuvajärjestely toimii ja maksaa itsensä takaisin.
 

Ota yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Contact us