Valitse paras asuntomyyjä – tarkista täältä, onko välittäjä saanut huonoa palautetta

Huom! on ainut välitysfirma Suomessa, joka julkaisee kaikki välittäjien saamat negatiiviset palautteet avoimesti. Asuntojen myyjät ja ostajat antavat palautteen ja pisteyttävät välittäjän. Kuka tahansa voi tarkistaa Huomin nettisivuilta, onko välittäjä varmasti luotettava ja osaava. Tietysti myös positiiviset palautteet on luettavissa samalla sivulla. 

Huom! Tampereelle on hakeutunut välittäjiä, jotka haluavat tehdä työtä pitkäjänteisesti palvellen parhaalla mahdollisella tavalla kaupan molempia puolia. Huomin välittäjät tietävät, että heidän työtään arvioidaan julkisesti netissä, ja ovat sitoutuneita siihen. Jos Huomille ajautuisi sellainen välittäjä töihin, joka ei aidosti toimisi myyjän ja ostajan parhaaksi, se näkyisi erittäin nopeasti julkisissa palautteissa. Tällä tavalla ei voi työskennellä kauaa Huomilla, koska asunnon myyjät eivät halua käyttää tällaisen välittäjän palveluita.

Tämä raadollinen avoimuus ja toiminnan läpinäkyvyys pakottavat Huomin välittäjät olemaan Pirkanmaan parhaita välittäjiä. Tästä huolimatta Pirkanmaan Huomissa vaihtuvuus on huomattavasti pienempi kuin muissa alueen asunnonvälitystoimistoissa.

Huomilla asiakas ei ota riskiä, vaan välittäjä kantaa vastuun

Pirkanmaan Huomin välittäjät toimivat erittäin yrittäjämäisesti. He kantavat itse riskin kaikista myyntikohteen kuluista, kuten isännöitsijän todistuksista, yhtiöpapereista, valokuvauksista, lehti-, internet-, ja somemarkkinoinnista sekä kohteen sisustussuunnittelusta ja remonteista. Tästä syystä Huomin välittäjät saavat muihin välitysfirmoihin verrattuna huomattavasti isomman osuuden välityspalkkiosta itselleen, mutta jos kohde ei mene kaupaksi, välittäjä on menettänyt omat rahansa ja saa samalla asiakkaalta huonon julkisen palautteen.

Huomin välittäjä pyrkii aina saamaan kohteesta parhaan tuloksen ja hinnan niin myyjän kuin ostajan näkökulmasta. Välittäjälle on äärimmäisen tärkeää saada tyytyväisiä asiakkaita kaupan molemmista osapuolista, jotka suosittelevat tätä Huomin sivustolla ja kertovat hyvästä välittäjästä myös ystävilleen ja kavereilleen – muuten välittäjä ei saa toimeksiantoja.

Tämän lisäksi välittäjän on tärkeää saada kerättyä laaja tyytyväinen verkosto asiakkaistaan. Monissa välitysfirmoissa keskitytään palvelemaan vain asunnon myyjiä, eikä ostajien palvelemiseen kiinnitetä huomiota. Ensiasunnon ostaja voi seuraavan 15 vuoden aikana käyttää luotettavan välittäjän palveluita jopa seitsemän kertaa elämäntilanteiden muuttuessa. Huomilla ymmärretään, että kun välittäjä palvelee myyjiä ja ostajia hyvin, välittäjän asiakaskunta kasvaa vuosi vuodelta jolloin asuntojen myynti nopeutuu. 

Asuntoja on tehokasta välittää silloin kun toimitaan pitkäjänteisesti ja laadukkaasti. Pirkanmaan Huomilla työskentelee 50 ammattitaitoista välittäjää, joihin asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Vuodessa he myyvät noin 1200 asuntoa, joten heillä on asuntojen lisäksi tiedossa myös valtava määrä potentiaalisia asiakkaita. Sellaisia, jotka ovat juuri myyneet asunnon ja sellaisia, jotka harkitsevat vanhan myymistä, mutta myös sellaisia ostajia, joiden kiinnostuksen kohteet Huomin välittäjät ovat näytöissä kartoittaneet. Kun asunnon antaa välitykseen Huomille, kaikki nämä 50 välittäjää hyödyntävät yhdessä verkostojaan asunnon myynnissä. Tällöin myynti nopeutuu ja tulokset ovat erinomaisia.

Yrittäjämäinen vapaus ja vastuu sekä riskin kantaminen onnistumisesta ovat niitä syitä, miksi välittäjät ovat erittäin motivoituneita työskentelemään Huomilla. Pirkanmaan etevimmät mutta myös tyytyväisimmät välittäjät työskentelevät Huomissa.

Tutustu täältä Huom! Pirkanmaan välittäjiin ja heidän saamiinsa palautteisiin.


Luitko jo nämä?

Lue täältä, miten Pirkanmaalla tehdään vuodessa yli 1200 asuntokauppaa.
Lue täältä, miten myyt asuntosi kahdeksassa sekunnissa.
Lue täältä, miksi valokuvajärjestely toimii ja maksaa itsensä takaisin.
 

Ota yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Contact us