Huom! kiinteistönvälitys Kouvola

Valitse asunnon myyntiin paikallista osaamista. Kiinteistönvälittäjät Tomi Huusari ja Katariina Palmu sekä asuntomyyjä Jenna Parttimaa toimivat asuinalueellasi Kouvolassa ja sen lähiseuduilla.

Huomilla jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti, tehokkaasti omalla tyylillään. Taustavoimana on myös ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Sinä saat kaiken tämän! Yksilöllisellä palvelulla pääsemme juuri Sinulle parhaaseen ratkaisuun, olet sitten myymässä tai ostamassa kotia. Ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilökunta toimii henkilökohtaisena asuntoasioittesi hoitajana.

Jätäthän yhteydenottopyynnön, niin sovitaan tapaaminen ja annamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi sekä räätälöidyn välitystarjouksen! Toimistomme kautta hoituvat myös asuntojen vuokraukset sekä arviokirjat.

Huom! | Katsun Oy LKV
Y-tunnus 2762381-4
Salpausselänkatu 32 B 17
45100 Kouvola
kouvola@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.50000

Jenna Parttimaa

Asuntomyyjä

4.50000
4

Kaikki sujui kuten suunniteltiin. Hyvä ja selkeä kartoitus asunnosta ja hyvät kuvat esitteessä. Suosittelen myös jatkossa....

Ari-Petteri Nieminen
4.78750

Katariina Palmu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja

4.78750
3

Ilmoituksen "kansikuva" oli huono. Mielestäni siihen pitäisi panostaa, että selatessa ilmoituksia tai ilmoituksen...

Myyjä, Kouvola
4.77273

Tomi Huusari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

4.77273
5

Olen Tomin työskentelyyn todella tyytyväinen. Myyntiaika oli lyhyt ja hän piti asnnon myyjää hyvin ajantasalla ja kaikki sujui...

Viljo Ensio Taimiaho

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä