Huom! Kiinteistönvälitys Kouvola

Valitse asunnon myyntiin paikallista osaamista. Kiinteistönvälittäjät Tomi Huusari ja Katariina Palmu sekä asuntomyyjä Jenna Parttimaa toimivat asuinalueellasi Kouvolassa ja sen lähiseuduilla.

Huomilla jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti, tehokkaasti omalla tyylillään. Taustavoimana on myös ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Sinä saat kaiken tämän! Yksilöllisellä palvelulla pääsemme juuri Sinulle parhaaseen ratkaisuun, olet sitten myymässä tai ostamassa kotia. Ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilökunta toimii henkilökohtaisena asuntoasioittesi hoitajana.

Jätäthän yhteydenottopyynnön, niin sovitaan tapaaminen ja annamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi sekä räätälöidyn välitystarjouksen! Toimistomme kautta hoituvat myös asuntojen vuokraukset sekä arviokirjat.

Huom! | Katsun Oy LKV
Y-tunnus 2762381-4
Kouvolankatu 26 A 39
45100 Kouvola
kouvola@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.62500

Jenna Parttimaa

Asuntomyyjä, osakas

4.62500
5

Asiat sujuivat mielestäni erittäin hyvin kohteen arvioinnista aina kaupantekoon asti. Molemmat välittäjät vaikuttivat...

Myyjä, Kouvola
4.75862

Tomi Huusari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

4.75862
4

Kaikki sujui hyvällä ammattitaidolla ja hyvällä asenteella

Ostaja, Kouvola
4.78218

Katariina Palmu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja

4.78218
5

Kaikki sujui hyvin sujuvasti ja luontevasti. Välittäjään syntyi heti ensitapaamisella hyvä luottamus ja varmuus. Välittäjä...

Myyjä, Kuusankoski

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä