Huom! kiinteistönvälitys Kouvola

Valitse asunnon myyntiin paikallista osaamista. Kiinteistönvälittäjät Tomi Huusari ja Katariina Palmu sekä asuntomyyjä Jenna Parttimaa toimivat asuinalueellasi Kouvolassa ja sen lähiseuduilla. Lisäksi Lahden alueella palvelee myyntineuvottelija Ville Nurminen.

Huomilla jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti, tehokkaasti omalla tyylillään. Taustavoimana on myös ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Sinä saat kaiken tämän! Yksilöllisellä palvelulla pääsemme juuri Sinulle parhaaseen ratkaisuun, olet sitten myymässä tai ostamassa kotia. Ammattitaitoinen ja aktiivinen henkilökunta toimii henkilökohtaisena asuntoasioittesi hoitajana.

Jätäthän yhteydenottopyynnön, niin sovitaan tapaaminen ja annamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi sekä räätälöidyn välitystarjouksen! Toimistomme kautta hoituvat myös asuntojen vuokraukset sekä arviokirjat.

Huom! | Katsun Oy LKV
Y-tunnus 2762381-4
Salpausselänkatu 32 B 17
45100 Kouvola
kouvola@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.87500

Tomi Huusari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

4.87500
5

Asuntomme myynti tapahtui nopeasti heti ensiesittelyn jälkeen. Yhteistyö Tomin kanssa oli sujuvaa. Ammattitaitoinen ja asiansa...

Myyjä, Kouvola

Jenna Parttimaa

Asuntomyyjä

4.67742

Katariina Palmu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja

4.67742
5

Uskomattoman nopealla vauhdilla löytyi ostaja, kokoajan myynnin aikana sain tietoja miten myynti on edistynyt. Kiitos...

Pirjo-Tiina Partanen

Ville Nurminen

Myyntineuvottelija

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä