kerrostalo 47.50 m2

Kartanonkoski, Vantaa, Uusimaa
Arinatie 12

230 000,00 €

2h+kt+s
Kohde 9899793

Kun haluat hyvää! Upea uutta vastaava avarapohjainen kaksio tarjolla halutulta
Kartanonkosken alueelta. Valoisa, tilava sekä tunnelmallinen olohuoneen ja
ruokailutilan yhdistelmä ovat tämän kodin sydän ja sieltä aukeaa
myös käynti mukavan kokoiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneeseen mahtuu parisänky ja siellä on hyvin kaappitilaa samoin kuin eteisessä. Tilavan kylpyhuoneen kruunaa oma sauna.

Kartanonkosken sijainti tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen alueen hyvillä kulkuyhteyksillä. Päivittäispalvelut ovat myös erinomaiset! Lähikauppa sijaitsee vain 100 metrin päässä, sekä Jumbo-Flamingon ja Tammiston kattavat palvelut löytyvät myös kävelyetäisyydeltä. Lentokentällekään ei ole kovin pitkä matka.

Tervetuloa tutustumaan – tässä todella huolella pidetyssä kodissa viihdyt varmasti!
Varaa itsellesi yksityisesittely, Markus Piittinen. Puh. 0449725696 tai markus.piittinen@huom.fi

Onko nykyinen kotisi vielä myymättä? Minulta saat maksuttoman arvion kodistasi sekä räätälöidyn kodinmyyntisuunnitelman sekä varmasti kilpailukykyisen palvelutarjouksen!

markus.piittinen@huom.fi
Vantaa
01520
Perustiedot
Kohdenumero
9899793
Tyyppi
kerrostalo
Huone-erittely
2h+kt+s
Huoneluku
kaksio
Asuintilojen pinta-ala
47.5 m²
Kokonaispinta-ala
47.5
Kerros
2/4
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
230 000,00 €
Myyntihinta
230 000,00 €
Hoitovastike
161,50 €/kk
Yhtiövastike yht.
161,50 €/kk
Muut maksut
Asunnon tonttivastike 133€/kk. Taloyhtiössä käytössä vesimittarit. Huoneiston myynnin yhteydessä on edellisen omistajan ilmoitettava poismuuttopäivä isännöitsijätoimistoon, jotta huoltoyhtiö pääsee lukemaan vesimittarilukeman. Mikäli osakas haluaa vuokralaisen/asukkaan vaihtumisen yhteydessä vesilaskun, tulee ylimääräisestä luenta/laskutuskerrasta kustannus osakkaalle. Päätettiin yksimielisesti muuttaa yhtiöjärjestyksen 16 §:n sisältö seuraavaksi: 16 § Korjaus- ja kunnossapitovastuu Yhtiön osakashallinnassa olevien huoneistojen ja muiden osakashallinassa olevien tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan tai muun huoneistojen hallintaan oikeutetun asentamien tai asennuttamien rakenteiden, rakennelmien, laitteiden ja laitteistojen osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Muilta osin korjaus- ja kunnossapitovastuun jaossa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia asunto-osakeyhtiötä koskevia säädöksiä. Varsinainen yhtiökokous 25.6.2019 Annettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa kerätä enintään yhden (1) kuukauden ylimääräinen hoitovastike yhtiön taloustilanteen niin vaatiessa.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Sauna
Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Wiineri
Suunnitteilla olevat korjaukset
Korjaukset suunnitteilla Tulevat korjaukset: Tässä, kuten kaikissa muissakin kiinteistöissä, kiinteistön rakenteet yms. täytyy kunnostaa tai uusia määräajoin. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan vielä tehnyt päätöksiä korjauksista, tulevat tämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäväksi keskimäärin oheisen KH-kortin nro 90-403 mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta. Tämä seikka on asunnon ostajan syytä tiedostaa tulevia korjauksia ja niistä syntyviä kustannuksia arvioitaessa. 2019 Alapohjan läpivientien tiivistäminen ja eristepuutteiden korjaaminen 2019 Ilmanvaihtokanavien Nuohous ja säätö 2020 Parvekelasitusten huolto 2020 Salaojat huuhtelu ja kuvaus 2021 Ulkoseinien pintarakenteet julkisivun kuntotutkimus 2022 Pesuhuoneet märkätilojen kosteusmittaus 2023 Palovaroittimien uusinta 2023 10- vuotis takuutarkistus
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
C2013
Tontin omistaja
vuokrattu
Tontin koko
2397 m²
Kaavatiedot
asemakaava. . Vantaa Kaupunki Puh: 09 8392 2242
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
harjakatto. Tiili

Ota minuun yhteyttä