mökki tai huvila 24.50 m2

Kuivasjärvi, Parkano, Pirkanmaa
Sompanevantie 484

88 000,00 €

Tupakeittiö, parvi, s
Kohde 9826584

HUOM! Nyt vapautumassa Kärppäjärven rannalta 2011 valmistunut hieno hirsimökki, lähes 5000 m2:n, länteen päin sijaitsevalla tontilla. Mökki lämpenee varaavan takan avulla ja sähköt saadaan aurinkopaneelilla. Iso osittain katettu terassi avautuu järvelle päin. Rannassa on laituri, loivasti syvenevä ranta on lapsiystävällinen. Mökissä on tilava parvi, jonka avulla neliöt lisääntyvät huomattavasti. Korkeutta parvella on niin, että sinne voi sijoittaa sängyt. Hella ja jääkaappi toimivat kaasulla. Lisäksi on piharakennus, jossa kuivakäymälä, varasto ja puuliiteri. Saunaan on käynti terassilta.

Täällä pääset nauttimaan luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta, harrastamaan luonnossa, marjastamaan tai vaikka kalastamaan. Kärppäjärvellä on vain muutamia mökkejä eikä suoraa näköyhteyttä naapureihin ole. Alueella pääsee ihailemaan kaunista erämaa maisemaa.

Tule tutustumaan tähän kohteeseen paikan päälle tai soita minulle, niin annan lisätietoja! Yksityisesittely järjestyy joustavasti.

Lisätiedot ja esittelyt:

Niko Korhonen
Asuntomyyjä, osakas
044 3366 063
niko.korhonen@huom.fi
www.facebook.com/HuomNikoKorhonen

niko.korhonen@huom.fi
Kuivasjärvi
39750
Perustiedot
Kohdenumero
9826584
Tyyppi
mökki tai huvila
Huone-erittely
Tupakeittiö, parvi, s
Huoneluku
ei luokiteltu
Asuintilojen pinta-ala
24.5 m²
Kokonaispinta-ala
24.5
Lisätietoja pinta-alasta
Lisäksi reilun kokoinen nukkumaparvi. Pinta-alat perustuvat rakennuspiirustuksista tehtyihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja mitattaessa ne saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-ala perusteinen.
Kerros
1/1
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
88 000,00 €
Myyntihinta
88 000,00 €
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Sauna
Asunnossa on sauna
Lämmitys
Varaava takka
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
4960 m²
Ranta
75m, järvi, Rantaan on saattanut muodostua vesijättöä, mahdollisesta vesijätön lunastuksesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja.
Kaavatiedot
yleiskaava. Parkanon kaupunki puh (03) 44331
Rakennusoikeus
Ranta-alueella rakennuspaikalla saa olla enintään yksi loma-asunto, sauna ja aittarakennus joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 125 m2 ja kerrosten lukumäärä enintään 1. Lisäksi saa rakentaa 30 m² kylmää varastotilaa ja pienen savusaunan (alle <10 m²). Erillisen sauna – ja aittarakennuksen kerrosala saa olla enintään 25 m²., ,
Palvelut
Parkano 35 km
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Harja. Palahuopa
Keittiön varusteet
Jääkaappi ja liesi toimivat sähköllä ja kaasulla

Ota minuun yhteyttä