omakotitalo 220.00 m2

Linnanpelto, Sipoo, Uusimaa
Linnanpellontie 190

489 000,00 €

tupa, rh, sali, oh, 4-5 mh, kph x 2, wc x wc, kuisti
Kohde 9744341

MAALAISIDYLLI PARHAIMMILLAAN! Tämä vaikuttava vanha maatila useine talousrakennuksineen on ainutlaatuinen kokonaisuus. Pihapiirin katseenvangitsijana toimii upea noin 100-vuotta sitten paikalleen siirretty mansardikattoinen maatilan päärakennus. Talon tunnelman aistit astuessasi isoon tupakeittiöön, josta tila jatkuu ruokailusaliin ja aina salista toiseen. Peltomaisemat ympärillä avautuvat horisonttiin ja isolla pihamaalla nautit omasta rauhasta. Lisäksi navetta/tallirakennus sekä useat piharakennukset tuovat äärettömän monipuoliset harraste- /työskentelymahdollisuudet. Rakennusta on kunnostettu runsaasti vuosikymmenien saatossa vanhoja perinteitä kunnioittaen ja kuntotarkastuskin on juuri tehty. Tämä harvinainen kokonaisuus on itse nähtävä!

Omistajan toiveesta tätä kohdetta pääsee katsomaan ainoastaan arkisin klo 12 jälkeen - toistaiseksi ei viikonloppuisin, joten varaathan oman aikasi suoraan välittäjältä. Esittelyt ja yhteydenotot; Jani Tiainen p. 045 227 4242 tai jani.tiainen@huom.fi ja Nina Lång p. 040 701 0003 tai nina.lang@huom.fi

jani.tiainen@huom.fi
Sipoo
04130
Perustiedot
Kohdenumero
9744341
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
tupa, rh, sali, oh, 4-5 mh, kph x 2, wc x wc, kuisti
Huoneluku
6 h ja enemmän
Asuintilojen pinta-ala
220.0 m²
Muiden tilojen pinta-ala
130.0 m²
Kokonaispinta-ala
350.0
Kerros
2/2
Käyttöönottovuosi
1926
Vapautuminen
muu ehto
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
489 000,00 €
Myyntihinta
489 000,00 €
Muut maksut
Öljyn kulutus noin 4600L/vuosi (3000L säiliö), taloussähkön kulutus noin 120 €/kk (noin 10 000 kWh/vuosi), kiinteistövero noin 492 €/vuosi, sakokaivojen tyhjennys 2 krt vuodessa (noin 80-90€/krt), roskien tyhjennys noin 6,50€/krt.
Lisätiedot
Yleiskunto
tyydyttävä
Tehdyt remontit
Kts. erillinen listaus
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Kantatilasta Bertas 753-402-3-26 lohkotaan n. 4,8 ha suuruinen määräala, jolla sijaitsevat maatilan päärakennus ja talousrakennukset. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista. Päärakennus ja pihapiiri suojelti SR-merkinnällä: sr-27 Bertas Arvotus 2 - paikallishistorialliset arvot, ympäristökokonaisuuden kannalta tärkeä, maiseman kannalta tärkeä - Jaettu Bertaksesta 1780 Bys-Bertas ja Skogs-Bertas. Kaksikerroksinen, mansardikattoinen poikkipäädyllinen rakennus. Useita piharakennuksia.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Roskasäiliö, postilaatikko, ruohonleikkuri, puut navetan ylhäällä, kiinteistöllä on jonkin verran irtaisimistoa joista voidaan neuvotella erikseen.
Lämmitys
Öljy, vesikiertoiset patterit (uusittu 1990), kattila uusittu 2010, säiliö 2001
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
4.8 ha
Kaavatiedot
osayleiskaava. AT Kyläalue. Alue on tarkoitettu kylämäisen rakentamisen alueeksi, jolle saa rakentaa kyläyhteisöjen toimintaa tukevia yleisiä rakennuksia. Alueelle voidaan sijoittaa tarvittaessa myös sellaisia työ- ja liiketiloja joiden käytöstä ei aiheudu lähiympäristöön asumisviihtyvyyttä heikentävää häiriötä, kuten melua, tärinää, ilman pilaantumista tai raskasta liikennettä. Uudisrakentaminen on sovitettava huolellisesti maisemaan ja kyläkuvaan. Tiiviisti rakennetuilla alueilla tulee rakennustavan noudattaa ensisijaisesti jo olemassa olevien rakennusten rakennustapaa.
Rakennusoikeus
Määräalalla on kaksi olemassa olevaa rakennuspaikkaa, jotka kumpikin sijaitsevat nyt myytävällä määräalalla. Linnanpellon osayleiskaavan perusteella koko kiinteistölle on mitoitusta koskevien määräysten osalta mahdollista myöntää korkeintaan 4 uutta rakennuspaikkaa. Rakennuspaikkojen toteuttaminen edellyttää suunnittelutarveratkaisua ja kaikki luvan myöntämisen edellytykset tulee täyttyä. Kuitenkaan ei voida rakennusvalvonnan mukaan luvata, että kaikki mitoituksen mukaiset rakennuspaikat on mahdollista myöntää., ,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Mansardi. Pelti
Seinäpintojen materiaali
Huoneissa pääsääntöisesti maali, tapetti
Lattiapäällyste
Parkettia lähes kauttaaltaan (keittiön, eteisen uusittu 2003)
Keittiön varusteet
Valtavan suuri n.35 m2 tupakeittiö, jossa runsaasti kaappitilaa ja tilaa isommallekin ruokapöydälle.
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Ensimmäisessä kerroksessa talon arkikylpyhuone suihkukaapilla, jossa myös kodinhoitotilat. Kellarikerroksessa varsinainen sauna/pesuhuone. Varustelu: 1-krs (laatta, kaakeli, suihkukaappi, wc-istuin, pesukone, kuivausrumpu. Kellarikerroksen kph (laatta, kaakeli, suihku - paikka toiselle suihkulle).

Ota minuun yhteyttä