omakotitalo 510.00 m2

Myllykoski, Kouvola, Kymenlaakso
Espiksenkuja 10

199 000,00 €

Kaksi huoneistoa, molemmissa 6 h + k + muut tilat.
Kohde 9571383

Kivitalo kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Kymijoen ranta-alueella!

Haluatko toteuttaa unelmiesi kodin? Kaksi valoisaa huoneistoa käsittävä W.G. Palmqvistin suunnittelema paritalo myydään kokonaisuutena, joka mahdollistaa rakennuksen muuttamisen myös yhden perheen taloksi. Molemmissa huoneistoissa on muun muassa neljä isoa makuuhuonetta sekä tilava olohuone-ruokailutila. Talon kellaritilassa on yhteinen saunaosasto, jonka lisäksi molemmissa asunnoissa on oma kylpyhuone sekä kaksi wc:tä. Toisessa asunnossa on vielä hiljattain asuttu, mutta toinen asunto on purettu betonipinnoille. Tiloissa on huonekorkeutta ja avaruutta vailla vertaa! Pääsisäänkäynnin doorilaiset pylväät johdattavat upeaan aulaan, jossa voi aistia kuinka Myllykosken paperitehtaan johtajat ovat vetäytyneet arvokkaaseen kotiinsa raskaan työpäivän jälkeen. Tämä pala historiaa voi olla sinun!

Muodostettavan kiinteistön takaosa rajoittuu Kymijoen ranta-alueeseen ja toinen sivu puistokaistaleeseen. Lisäksi Espiksenkujan toiselle puolelle on kaavoitettu autopaikkojen korttelialue, jolla sijaitsevalle kauppaan kuuluvalle tontille on mahdollista rakentaa 120 m2 kerrosalaa käsittävä talousrakennus. Tämä mahdollistaa vaikkapa ison autotallin!

Alue sijaitsee Myllykosken palvelujen läheisyydessä, vain 14 km päässä Kouvolan ydinkeskusta.

Myynnissä on myös talot numero 4 ja 8.

Ota yhteyttä, niin sovitaan esittely!

tomi.huusari@huom.fi
Myllykoski
46800
Perustiedot
Kohdenumero
9571383
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
Kaksi huoneistoa, molemmissa 6 h + k + muut tilat.
Huoneluku
6 h ja enemmän
Asuintilojen pinta-ala
510.0 m²
Muut tilat
Kellaritilassa on yhteinen saunaosasto, jossa on pukuhuone, kylpyhuone, sauna. Lisäksi kellaritilassa on molemmille huoneistoille varastotilaa. Molemmilla huoneistoilla on parveke.
Muiden tilojen pinta-ala
293.0 m²
Kokonaispinta-ala
803.0
Lisätietoja pinta-alasta
Kaksi huoneistoa, molemmissa: 4mh,oh,rt,k,apuk,aula,kph,2wc,kuisti,parv,var,yhteinen saunaosasto. Perustuu kaupungin rakennusrekisteriin. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja pinta-ala voi todellisuudessa poiketa merkittävästi ilmoitetusta.
Kerros
1/2
Rakennusvuosi
1938
Käyttöönottovuosi
1938
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
199 000,00 €
Myyntihinta
199 000,00 €
Muut maksut
Kiinteistövero selviää kun kiinteistö on muodostettu. Myyjä vastaa kiinteistön lohkomisesta ja muodostamisesta aiheutuvista kuluista. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta. Kaukolämpö-, vesi-, sähkö- ja jätemaksut kulutuksen mukaan.
Lisätiedot
Yleiskunto
ei luokiteltu
Tehdyt remontit
2000 -luvun alkupuolella vesikate ja ikkunat on uusittu (perustuu 01/2018 tehtyyn kuntotarkastukseen). 1990 -luvun loppupuolella lämmityslaitteisto on uusittu.
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Tontti on osa määräalaa 286-31-1101-14-M503, josta muodostetaan kiinteistö 286-31-1208-1. Kiinteistön muodostaminen on vireillä. Myyjä vastaa kiinteistön lohkomisesta ja muodostamisesta aiheutuvista kuluista. Tontin takaosa rajoittuu Kymijoen ranta-alueeseen ja tontin toinen sivu rajoittuu puistokaistaleeseen. Takapihan suunta on lounas. Lisäksi Espiksenkujan toiselle puolelle on kaavoitettu autopaikkojen korttelialue, jolla sijaitsevalle kauppaan kuuluvalle, muodostettavalle 1383 m2 kiinteistölle 286-31-1210-2 on mahdollista rakentaa 120 m2 kerrosalaa käsittävä talousrakennus.
Lämmitys
Kaukolämpö, vesik.patteriv.
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
4023 m²
Kaavatiedot
asemakaava. Kouvolan kaupunki
Rakennusoikeus
Kokonaisrakennusoikeus on 850 m2 kerrosalaa. Tontille saa rakentaa kahteen kerrokseen. Suojeltava rakennus. Suojellun rakennuksen nykyisen rakennusrungon ja vesikaton sisäpuolella saa suorittaa korjaus- ja muutostöitä asemakaavaan merkityn maksimirakennusoikeuden ja kerrosluvun rajoittamatta. Suojeltujen rakennusten korjaus- ja muutostöistä sekä talousrakennusten suunnitelmista on jo suunnitteluvaiheessa pyydettävä museoviranomaisten lausunto. Lisäksi Espiksenkujan toiselle puolelle on kaavoitettu autopaikkojen korttelialue, jolla sijaitsevalle kauppaan kuuluvalle, muodostettavalle 1383 m2 kiinteistölle 286-31-1210-2 on mahdollista rakentaa 120 m2 kerrosalaa käsittävä talousrakennus. Rakennuksen on sopeuduttava massoittelultaan, julkisivumateriaaleiltaan ja väritykseltään ympäristöönsä. Uusien talousrakennusten tulee muodostaa alueittain keskenään yhtenäinen kokonaisuus., ,
Palvelut
Myllykosken palvelut n. 500 m, Kouvolan ydinkeskusta n. 14 km. Koulut n. 1,5 km, päiväkoti lähellä.
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Aumakatto. Tiilikate
Lattiapäällyste
Huoneisto numero 2: kuisti (muovimattolattia), aula (laatta- ja parkettilattia).
Keittiön varusteet
Huoneisto numero 2: Jääkaappi, pakastin, erillisuuni ja liesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kivitasot. Lisäksi erilliset apukeittiö (muovimattolattia) ja ruokailutila (parkettilattia).
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Huoneisto numero 2: 2.krs. kylpyhuone, jossa suihku ja pesukoneliitäntä. Lattia osittain laattaa ja osittain muovia. Lisäksi kellaritilassa on yhteinen saunaosasto, jossa on pukuhuone, kylpyhuone (laatoitettu, kaksi suihkua) ja sauna (sähkökiuas).

Ota minuun yhteyttä