kerrostalo 57.00 m2

Kumpula, Helsinki, Uusimaa
Kumpulanportti 3

285 000,00 €

2h+k
Kohde 9557532

Seuraava esittely:

Sunnuntai 17.11.2019
Klo 13:30 - 14:00
Tervetuloa ensiesittelyyn!

Pihallinen tilava kaksio vehreässä Kumpulassa rauhallisessa puistomaisessa ympäristössä!

Läpitalon valoisa kaksio, jossa on suuret huoneet ja mukavasti säilytystilaa. Asunto on pinnoiltaan siistissä kunnossa, seinä- ja lattiapinnat on vastikään uusittu. Tyylikäs tilava kylpyhuone on juuri uusittu taloyhtiön toimesta. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja sinne mahtuu hyvin pesutorni. Asunnon suojaisa piha-alue on länteen ilta-aurinkoon vehrein puistomaisin näkymin.

Asunto Oy Isoniitynpuisto on 47 asunnon hyvin hoidettu taloyhtiö Kumpulan parhaimmalla sijainnilla. Taloyhtiössä on juuri meneillään kylpyhuoneiden saneeraus. Myytävän asunnon kylpyhuone on jo uusittu. Hinta ei vielä sisälly asunnon velattomaan hintaan.

Taloyhtiö sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella paikalla, vehreässä puistomaisessa ympäristössä. Lähialueelta löytyy mm. Kumpulan kasvitieteellinen puutarha ja Vallilan siirtolapuutarhat. Alueella on monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, mm. Kumpulan maauimala, Mäkelänrinteen uintikeskus, lenkkipolut ja jalkapallokentät ovat ihan vieressä. Kumpulasta on nopea kulkuyhteys keskustan suuntaan ja Pasilan juna-asema on lähellä.

Asunto vapautuu heti kaupanteon yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa katsomaan!

Myynti ja esittelyt:

Nina Julkunen
Kiinteistönvälittäjä LKV, osakas
040 7240222
nina.julkunen@huom.fi

www.huom.fi/nina-julkunen
www.facebook.com/NinaJulkunenHUOM/

nina.julkunen@huom.fi
Helsinki
00520
Perustiedot
Kohdenumero
9557532
Tyyppi
kerrostalo
Huone-erittely
2h+k
Huoneluku
kaksio
Asuintilojen pinta-ala
57.0 m²
Kokonaispinta-ala
57.0
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Kerros
1/3
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
285 000,00 €
Myyntihinta
285 000,00 €
Hoitovastike
313,20 €/kk
Yhtiövastike yht.
313,20 €/kk
Muut maksut
Pesutupa 10 €/kk. Autopaikka Kätilöopiston alueella 10 €/kk. Saunamaksu poissa kph-urakan aikana 1.2-30.8.2019. DNA -laajakaista 10M sisältyy vastikkeeseen, lisänopeudet lisämaksusta. Yhtiökokouksessa 5/2019 myönnettiin halitukselle valtuus yhden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tarpeen vaatiessa. Tälle huoneistolle tullaan jyvittämään velkaosuus taloyhtiön kylpyhuoneremontista. Remontin kustannusarvio on noin 180-200 €/m2, eli tälle huoneistolle arviolta noin 10 260-11 400 €. Hinta ei vielä sisälly asunnon velattomaan hintaan.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Tehdyt remontit
2019 on tehty seuraavat kunnostukset: . kylpyhuone on uusittu taloyhtiön toimesta • ikkunanpuitteet maalattu (ulkoikkunat kuuluvat taloyhtiölle) • seinät maalattu • patterit kunnostettu • pistorasiat kunnostettu tarpeen mukaan • lattialaminaatit koko asuntoon uusittu • lattia- ja kaikki muut listat uusittu • keittiötasojen ja seinän välien saumaus uusittu • kaappien ottimet uusittu
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Isoniitynpuisto
Tehdyt remontit
1994 Aidat, ovet ja parvekkeet maalattu. 1996 Saunan lauteet uusittu. 1997 Lämmitysjärjestelmän joustavat liittymät uusittu. Ilmanvaihtokanavat puhdistettu ja säädetty. Portti pellitetty. 1998 Pihan vedenohjausjärjestelmää parannettu. 1999 Elementtisaumat uusittu. Ikkunoiden yläosaan liitetty vesipelti. 2000 Piha-aidat ja varastot kunnostettu ja maalattu. Vesikatot uusittu. 2002 Parvekkeiden puuosat maalattu. 2003 Lämpökanavan uusinta taloon a-b. 2004 ikkunoiden ulkopuolien ja rimoitusten maalaus. 2005 Kylpyhuoneiden tarkastus. Betonisten julkisivujen ja luhtikäytävien kuntotutkimus. Saunaosastojen pukuhuoneiden pintakunnostus. 2006 Porrashuoneiden sisäpuolen maalattujen pintojen ja käsijohteen maalauskunnostus. 2007 Leikkipaikan kunnostus. Pihakalusteiden uusinta. Porrashuoneiden lahonneiden puuosien kunnostus. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2008 G-siiven elementtisaumojen uusinta. Julkisivujen huonokuntoisten puuosien ja koristerimojen uusinta. 2009 Märkätilojen tarkastus. 2010 Kuivauskone hankittu pesutupaan. Lämmönjakokeskus uusittu. 2011 A-rapun ulkoportaiden kunnostus. Julkisivun tukimuurin ja porttirakenteiden pesu. 2012 Saunojen kevyt kunnostus. 2013 Parvekkeiden kunnostus. Salaojien ja sadevesijärjestelmän sekä pohjaviemärin huuhtelu ja kuvaus. Päiväkotitilan vuotavan iv-lämmitysputken korjauksen suunnittelu ja korjaus. 2014 Ikkunoiden maalaus ja kunnostus. Räystäskourujen liitosten tiivistäminen ja räystäsrakenteiden korjaus. 2015 Julkisivujen ja varastojen kattojen pesut. 2016 Porrashuoneiden vedeneristyskorjaukset. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. 2018 Patteriverkoston perussäätö ja termostaattien uusinta. Ilmankuivaaja hankittu pesutuvan kuivaushuoneeseen. Autopaikkojen lukot vaihdettu. Lumiesteet asennettu katolle.
Suunnitteilla olevat korjaukset
- Kylpyhuoneiden saneeraus (aloitettu 1.2.2019, arvioitu päättyväksi 30.8.2019) - Saunojen märkätilojen remontointi aloitetaan kylpyhuonesaneerausten valmistuttua. Kunnossapitotarveselvityksen toimenpide-ehdotukset lähivuosille: -elementtisaumojen huoltokorjaukset (osittain tehty) - katton reikien paikkaaminen (korjattu) ja tuuletusviemäreiden vaipan asennus - taloyhtiön tiloissa toimivan päiväkodin kosteatilojen saneeraus. - pysty- ja pohjaviemäreiden huuhtelu sadevesi- ja salaojajärjestelmien huuhtelu ja kuvaus - lämmönjakolaitteiston tarkastus ja huolto - ilmanvaihdon puhdistus ja säätö - huoneiston B 5 kaittiön viemärin huuhtelu viiden vuoden välein. Kts.Yhtiökok. pöytäk. kohta 12. Pitkäntähtäimen suunnitelman tekeminen.
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
F2013
Tontin omistaja
vuokrattu
Tontin koko
5461 m²
Kaavatiedot
asemakaava. . Lisätietoja: Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto p. 09 310 1673
Liikenneyhteydet
Loistavat kulkuyhteydet: useita bussi- ja raitiovaunulinjoja läheiseltä Mäkelänkadulta. Autoilijallekin hyvät liikenneyhteydet.
Palvelut
Ostoskeskus Arabia kauppoineen ja palveluineen on vajaa 3 km ajomatkan päässä. Lähiruokakauppa K-market Pasaati on n. 10 min. kävelymatkan tai 5 min. ajomatkan päässä. Erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet; lähellä Mäkelänrinteen uintikeskus, pyöräilystadion, Kumpulan maauimala ja urheilukenttiä sekä lenkkipolkuja. Kumpulan kasvitieteellinen puutarha ja Kumpulan sekä Vallilan siirtolapuutarhat tuovat vehreydellään vaihtelua kaupunkiasumiseen. Alueella on leikki- ja koirapuistoja.
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Harjakatto. Peltikate
Seinäpintojen materiaali
Seinät maalattu valkoiseksi (maalattu 11/2019).
Lattiapäällyste
Lattiat harmaata laminaattia ( uusittu 11/2019).
Keittiön varusteet
Iso keittiö, jonka varusteisiin kuuluu jääkaappi/pakastin, sähköliesi ja liesituuletin. Keittiöön mahtuu isokin ruokapöytä.
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
2019 uusittu tilava kylpyhuone, jossa on suihku, wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi ja pesukoneliitäntä. Laattalattiat lattialämmityksellä ja seinät kaakelia.

Ota minuun yhteyttä