omakotitalo 237.00 m2

Sasi, Hämeenkyrö, Pirkanmaa
Tarrintie 50

339 000,00 €

5 h, k, 2 kph/wc, s, khh, varastot, at
Kohde 9541524

Huom! Ainutlaatuinen, kulttuurihistoriallisesti arvokas maalaiskartanokokonaisuus Hämeenkyrön Sasin kylässä. Tähän ihastuttavaan miltei hehtaarin tontilla sijaitsevaan kokonaisuuteen kuuluvat 1937 rakennettu pystyhirsinen päärakennus, idyllinen luhtiaitta sekä navettarakennus, jotka muodostavat peltojen ympäröimänä kauniin maalaisromanttisen pihapiirin.

Asuinrakennus on viime vuosien aikana käynyt todella mittavan, tarkasti perinteitä kunnioittavan saneerauksen, jossa konsulttina ovat toimineet rakennusrestaurointiasiantuntija ja perinnerakennusmestari. Lämmitysmuotokin on vaihdettu maalämpöön. Asuntilat n. 237 m2 sijaitsevat yhdessä tasossa, kellarissa on lisäksi lämmin autotalli, tekninen tila sekä runsaasti säilytystiloja.

Tilalla on oikeus vesialueisiin ja venepaikkaoikeus, yhteinen uimaranta sijaitsee n. 500 metrin etäisyydellä. Mahnalan ympäristökoululle ja päiväkodille on matkaa reilu 2 kilometriä, Tampereelle ajoaikakin vain alle puoli tuntia.

Lisätiedot: Merita Laitinen p. 040 19 29 391 tai merita.laitinen@huom.fi.

KOHTEESEEN TUTUSTUMINEN:
HUOM! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy haluaa omalla toiminnallaan tehdä kaikkensa, jotta koronavirus saadaan kuriin mahdollisimman tehokkaasti. Tämän vuoksi yleisesittelyjä emme pidä ollenkaan vaan epidemian aikana järjestämme ainoastaan yksityisnäyttöjä. Kun haluat tutustua tähän kohteeseen, jätäthän ystävällisesti yhteydenottopyynnön tai otat suoraan yhteyttä kohteen välittäjään. Yksityisesittely järjestyy joustavasti aikataulusi mukaan!

Ohjeita esittelyyn tulevalle:
- Kun varaat yksityisen esittelyn, varmistuthan siitä, että olet terve.
- Mikäli koet, että sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi on flunssan oireita (nuha, yskä, kurkkukipu tai kuume) älä tule esittelyyn vaan ota yhteyttä niin siirretään se myöhempään ajankohtaan.
- Näytöillä noudatetaan viranomaismääräyksiä ja suosituksia esim. käsihygienian suhteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Sasi
39130
Perustiedot
Kohdenumero
9541524
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
5 h, k, 2 kph/wc, s, khh, varastot, at
Huoneluku
5 h
Asuintilojen pinta-ala
237.0 m²
Muiden tilojen pinta-ala
51.0 m²
Kokonaispinta-ala
288.0
Lisätietoja pinta-alasta
Maanpäällinen kerrosala ulkomittojen mukaan noin 237 m2. Lisäksi kellarissa lämmin autotalli noin 48 m2 ja tekninen tila noin 3 m2. Lisäksi kellarissa runsaasti kylmää säilytystilaa. Pinta-alatiedot on saatu omistajalta eikä niitä ole tarkistusmitattu. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros
1/1
Rakennusvuosi
1937
Käyttöönottovuosi
1937
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
339 000,00 €
Myyntihinta
339 000,00 €
Muut maksut
Sähkönkulutus n. 22000 kWh/vuosi sisältää käyttö- ja lämmityssähkön. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Tarrintie yksityistie, kustannukset n. 15 €/vuosi. Puhdistamon lietetyhjennys n. 2 krt/vuosi noin 100 €/kerta.
Lisätiedot
Yleiskunto
tyydyttävä
Tehdyt remontit
Katto uusittu edellisen omistajan toimesta (hyväkuntoinen). Uusi sähkökaappi ja sähköjä uusittu vuosien varrella. V. 2008: maalämpö, viemärit ja käyttövesiputket uusittu, Uuniseppien kaakelitakka, pienpuhdistamo, suihkukaappi, etukuisti uusittu, salaojaremontti ja patolevyt. V. 2010: hirsityöt, minkä yhteydessä laitettu kapillaarikatko kivijalan ja hirren väliin (saatu avustus Elyltä rakennusperinnön hoitoon), keittiö kokonaisuudessaan, rossipohjan tuuletuksen parannus/lisäys, rossipohjan selluvillan uusinta keittiön osalle. V. 2011: ulkoverhouksen uusinta. V. 2012: ulkoverhouksen maalaus, katolle tikkaat ja sillat uusittu, ikkunat (Tiivi-ikkunat, pellavaeriste) ja ovet uusittu. V. 2013: sauna ja kylpyhuone rakennettu alusta lähtien (vesieristeet ym.). V. 2019: sadevesiviemäri lisäys. Remontoinnissa on konsultoinut rakennusrestaurointiasiantuntija Aki Sulonen ja perinnerakennusmestari Tapani Koiranen.
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Vanhan tilan pihapiiri, ympärillä viljelysmaata.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitys
Maalämpö / vesikiertoiset patterit / varaava takka
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
9930 m²
Kaavatiedot
yleiskaava. Yleiskaava. Mt-1 (maa- ja metsätalousalue, jolla on erityisiä maisemallisia arvoja).
Palvelut
Autolla Ylöjärvi ja Hämeenkyrö 15 min, Tampere 25 min. Yhteinen uimaranta n. 500 m.
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Aumakatto. Konesaumattu peltikatto (v. 2000)
Seinäpintojen materiaali
seinissä pinko/enso-pahvi
Lattiapäällyste
lautalattiat
Keittiön varusteet
V. 2010 uusitussa isossa keittiössä vaalean harmaat kaapinovet Rosenlewin korkea jääkaappi ja pakastinkaappi, Gorenjen keraaminen liesi/kiertoilmauuni, Electroluxin astianpesukone v. 2019, puuhella v. 2010, vanha leivinuuni (toimii).
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Vanhassa kylpyhuoneessa suihkukaappi. V. 2013 rakennetussa kylpyhuoneessa sähköinen lattialämmitys, suihku. Molemmissa wc-istuin.

Ota minuun yhteyttä