paritalo 112.00 m2

Ravilehto, Kouvola, Kymenlaakso
Ravilankaari 20 B

279 000,00 €

4h,avok,khh/kph,s,2wc
Kohde 21929326

Moderni koti paritalosta!

Asunnon avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä sekä tyylikäs saunaosasto kelpaisivat sisustuslehden kanteen. Tumma keittiö laadukkaine Boschin koneineen suorastaan kutsuu kokkailemaan. Toimivan saarekkeen ääressä on mahdollista myös ruokailla. Kodinhoito ja kylpyhuone on yhdistetty kätevästi samaan tilaan. Saunan lasiseinä tekee kokonaisuudesta ilmavan. Kaksi erillistä vessaa tuo helpotusta arjen kiireisiin. Kolme makuuhuonetta, joissa kahdessa on liukuovikomerot.

Ainutkertainen mahdollisuus muuttaa sisäpinnoiltaan sekä kalusteiltaan ja laitteiltaan uuteen kotiin!

Asuintiloissa on mukava lattialämmitys, joka toimii huolettoman kaukolämmön voimalla. Asuntokohtainen ilmanvaihto pitää sisäilman kunnossa. Asunnolle kuuluu autokatospaikka.

Talo sijaitsee halutulla Ravilehdon alueella, josta on päiväkotiin ja kouluun lyhyt matka. Lisäksi Palomäen laajat ulkoilumaastot sekä Lehtomäen urheilukenttä, ynnä muu ovat lähellä. Tontin takaosa rajoittuu Suvantopuistoon ja takapihalta onkin hyvin maaseutumainen näkymä.

Erillistä varastorakennusta kaipaavalle rakennusoikeutta on jäljellä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan näyttö!

tomi.huusari@huom.fi
Kouvola
45160
Perustiedot
Kohdenumero
21929326
Tyyppi
paritalo
Huone-erittely
4h,avok,khh/kph,s,2wc
Huoneluku
4 h
Asuintilojen pinta-ala
112.0 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20.0 m²
Kokonaispinta-ala
132.0
Lisätietoja pinta-alasta
Perustuu rakennuspiirustuksiin ja rakennustapaselostukseen. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Kerros
1/1
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
279 000,00 €
Myyntihinta
279 000,00 €
Muut maksut
Kaukolämpö-, sähkö-, vesi- ja jätemaksut kulutuksen mukaan. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 %, ei koske ensiasunnonostajaa.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Tehdyt remontit
Asunnon sisäpinnat sekä kalusteet ja laitteet ovat uudet, rakennettu ja asennettu 2020. Rakennukselle on alkujaan myönnetty rakennuslupa 2013. Rakennustyöt ovat jääneet kesken, jonka johdosta kohteelle on haettu uusi rakennuslupa 2020 rakennustöiden loppuunsaattamiseksi.
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Kiinteistöä hallitaan tulevan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti puoliksi asuntojen kesken, joten asunnon B osuus tontista on 525,5 m2. Tontti on mahdollista lunastaa omaksi ja lunastushinta on 16 703,20 €, josta asunnon B osuus on 8 351,60 €. Tontin takaosa rajoittuu Suvantopuistoon. Takapihan ilmansuunta on koillinen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Valokuitukaapeli valmiina alapohjassa.
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
C2013
Lämmitys
Kaukolämpö: vesikiertoinen lattialämmitys
Tontin omistaja
vuokrattu
Tontin koko
1051 m²
Kaavatiedot
asemakaava. Kouvolan kaupunki
Rakennusoikeus
Tontin kokonaisrakennusoikeus on 630 m2 kerrosalaa, mistä on käytetty 265,5 m2. Ensimmäisen kerroksen tasossa saa kerrosalaan laskettavaksi tilaksi käyttää enintään 30 % tontin pinta-alasta., 0.6,
Palvelut
S-Market n. 1,2 km, ydinkeskusta n. 2,9 km. Palomäen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet lähellä. Kouvolan ratsastuskeskus ja Lehtomäen urheilukenttä vieressä.
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Harjakatto. Tiilikate
Lattiapäällyste
Eteinen, vinyylilattia Tuulikaappi, laattalattia
Keittiön varusteet
Kalusteet: Keittiö Online Koneet: Bosch

Ota minuun yhteyttä