kerrostalo 67.00 m2

Tapiola, Espoo, Uusimaa
Helmakuja 3

600 750,00 €

3h+kt+las.parveke n. 15m2
Kohde 21903826

Seuraava esittely:

Sunnuntai 17.1.2021
Klo 15:45 - 16:15
ESITTELYT IDEA LOUNGE TAPIONTORI 3A

TAPIOLAN FEENIX NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Tapiolan Feenixin 1. vaiheessa rakentuu Omalle tontille, Asunto Oy Espoon Tulilintu ja lisäksi erillinen pysäköintiyhtiö.

Tapiolan Feenix edustaa asumisen uutta aikakautta. Keskeinen sijainti sekä yhdistelmä tyyliä ja tasokkuutta tekevät kohteesta houkuttelevan sinulle, joka haluat nauttia yksilöllisestä elämänlaadusta. Kauppakeskus Ainoa monipuolisine palveluineen on vieressä. Palvelut, ravintolat, ostosmahdollisuudet, kulttuuritarjonta ja ulkoilualueet löytyvät lähes ulko-ovelta.

Ylellisyyttä on myös se, että arkiset toimet sujuvat helposti ja vaivattomasti. Tätä tarjoaa koti Tapiolan Feenixissä esimerkiksi suoralla hissiyhteydellä parkkihalliin (pysäköintiyhtiö). Metroonkin pääsee helposti ihan pihan tuntumasta. Valmistaudu nousemaan asumisen uudelle tasolle.

Arjen kestävät valinnat näkyvät ja tuntuvat materiaalivalinnoissa. Feenixin keittiöt on suunniteltu toimiviksi ja kauniiksi, valitse sen ulkonäkö teemojen mukaan tai yhdistelemällä eri teemoja keskenään. Käytössäsi on myös keittiösuunnittelija, jos haluat jotain ihan muuta. Sisustusteemat Silkki, Kelo ja Kaski kumpuavat luonnosta ja ympäristöstä. Materiaalivalinnoissa ei ole tehty kompromisseja, joten mihin tahansa vaihtoehtoon päädytkään, voit olla varma valinnastasi. Kokonaisuudesta tulee harmoninen ja tyylikäs.

Autopaikat tulevat sijaitsemaan kahteen kellarikerrokseen sijoittuvassa pysäköintiyhtiössä. Autopaikat myydään omina osakkeinaan.

TILAA ENNAKKOMARKKINOINTIPAKETTISI!
KAUTTAMME KAIKKIEN ASUNTOJEN VARAUKSET, ESITTELYT JA MYYNTI:

JARMO TAIPALE 040 829 7171, jarmo.taipale@huom.fi
JUHANI MÄHÖNEN 050 388 8467, juhani@nordlkv.fi

Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin! Ilmainen arviointi ja myyntisuunnitelma vanhalle asunnolle!

jarmo.taipale@huom.fi
Espoo
02100
Perustiedot
Kohdenumero
21903826
Tyyppi
kerrostalo
Huone-erittely
3h+kt+las.parveke n. 15m2
Huoneluku
kolmio
Asuintilojen pinta-ala
67.0 m²
Kokonaispinta-ala
67.0
Kerros
10/12
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
muu ehto
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
600 750,00 €
Myyntihinta
326 050,00 €
Velkaosuus
274 700,00 €
Hoitovastike
395,30 €/kk
Rahoitusvastike
228,92 €/kk
Yhtiövastike yht.
624,22 €/kk
Muut maksut
Alustavat arviot vastikkeista ja käyttökorvauksista: Pääomavastike, pelkkä korko 3,42 € / m2 / kk Pääomavastike, korko + lyhennys 20,50 € / m2 / kk Pääomavastike on arvioitu seuraavilla tiedoilla: lainan pääoma 23.741,050, laina-aika 20 vuotta + 1 lyhennysvapaa vuosi, kokonaiskorko 1%, lyhennystapa tasalyhennys. Vesimaksuennakko 25,00 € / henkilö / kk Tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan. Tietoliikennevastike 8,00 € / huoneisto / kk. Viilennyksen energiakäytöstä voidaan periä energiamaksu. Mahdollisen maksun suuruus ilmoitetaan myynnin alkaessa. Viilennyslaitteen sähkönkulutus tulee niiden huoneistojen maksettavaksi, joihin on asennettu viilennyslaite. Viilennyslaite asennetaan kaikkiin 12. kerroksen asuntoihin. Muihin asuntoihin laitteen voi tilata lisähintaisena muutostyönä. Yhtiön rakennuksessa sijaitsevien yhteistilan, saunan ja pesulan käyttökorvaukset ilmoitetaan myynnin alkaessa.
Lisätiedot
Yleiskunto
uusi
Sauna
Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Tulilintu
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
B2018
Tontin omistaja
oma
Kaavatiedot
. . Espoon kaupunki
Liikenneyhteydet
Metro ja bussit vieressä.
Palvelut
Ainoa kauppakeskus kattavine palveluineen
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
kumibitumikermi
Lattiapäällyste
Asuntojen sisäpintojen materiaalit ja käsittely tulevat erillisen Feenix sisustusmalliston mukaan. Parketti, laatta
Keittiön varusteet
Tarkemmat huoneistokohtaiset varustetiedot esitetty kalustekaavioissa. Keraaminen induktio liesitaso 30cm tai 60cm leveä, erillisuuni 60cm leveä, astianpesukone 45cm tai 60cm leveä, korkea jääkaappi-pakastinkaappi, >65m2 3h+keittotilan ja isompiin asuntoihin erillinen korkea jääviileä- ja pakastinkaappi, liesikupu, tiskiallas on tasoon upotettu RST- allas.
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Erillisten kalustesuunnitelmien mukaiset wc-, suihku- ja pesuallaskalusteet, suihkuseinät ja kaappi, johon integroitu LTO-laite sekä kuivaustoiminnolla varustettu pyykinpesukone. Pesukoneliitäntä sijaitsee lähtökohtaisesti kylpyhuoneissa. Osassa huoneistoja pesukoneliitäntä on erillisessä kodinhoitohuoneessa tai wc-tilassa.

Ota minuun yhteyttä