omakotitalo 123.00 m2

Box, Sipoo, Uusimaa
Kvarnängintie 90

339 000,00 €

4h+k+s
Kohde 21815814

Tämä 1997 valmistunut yksitasoinen talo yli 6000 neliön rauhaisalla tilalla peltomaisemien keskellä etsii uusia asukkaita. Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, joka on rajattu tyylikkäästi. Keittiöstä on käynti tilavaan aurinkoiseen kesähuoneeseen, joka palvelee esim. lämpimän ajan ruokailutilana. Olohuoneessa on tyylikäs varaava takka, käynti terassille kohti tilaan kuuluvia peltoja.

Talosta löytyy kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone ja tunnelmallinen oma sauna. Monissa tiloissa on lattialämmitys. Kiinteistö on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon.

Suojaisalla pihalla pääsee nauttimaan maalaismaisemasta omassa rauhassa. Boxissa on ruotsinkielinen päiväkoti ja ala-aste. Suomenkielinen opetus löytyy Söderkullasta noin kuuden kilometrin päästä. Bussi kulkee koulupäivinä Boxintietä. Uudelta Porvoontieltä on suora bussiyhteys Helsinkiin. Autolla moottoritien rampille on vain noin 5 kilometrin matka, josta Kehä III ajaa alle 15 minuutissa.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Lisätiedot ja esittelyt,
Jani Tiainen,LKV
045 227 4242

jani.tiainen@huom.fi
Box
01190
Perustiedot
Kohdenumero
21815814
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
4h+k+s
Huoneluku
4 h
Asuintilojen pinta-ala
123.0 m²
Muut tilat
Kesähuone
Kokonaispinta-ala
123.0
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu ja se voi olla suurempi tai pienempi kuin esitteellä tai asiakirjoissa on mainittu. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros
1/1
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
339 000,00 €
Myyntihinta
339 000,00 €
Muut maksut
Kustannukset perustuvat yhden henkilön talouteen.
Lisätiedot
Yleiskunto
tyydyttävä
Tehdyt remontit
Puhallusvillaa lisätty välikatolle 2021
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Ihastuttava pihapiiri, tonttiin kuuluu reilusti vapaata peltomaisemaa. Uusi tie on juuri rakennettu.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
0.6725 ha
Kaavatiedot
osayleiskaava. Sipoon kunta
Rakennusoikeus
Boxin kylätaajaman osayleiskaava. KYLÄALUE AT-1 Merkinnällä osoitetaan kyläasutuksen sekä sen tarvitsemien palvelu- ja työtilojen alueet. Alue on tarkoitettu kylämäisen rakentamisen alueeksi, jolle saa rakentaa kyläyhteisöjen toimintaa tukevia yleisiä rakennuksia. Alueelle voidaan sijoittaa tarvittaessa myös sellaisia työ- ja liiketiloja joiden käytöstä ei aiheudu lähiympäristöön asumisviihtyvyyttä heikentävää häiriötä, kuten melua tärinää, ilman pilaantumista tai raskasta liikennettä. Uudisrakentaminen on sovitettava huolellisesti maisemaan ja kyläkuvaan. Tiiviisti rakennetuilla alueilla tulee rakennustavan noudattaa ensisijaisesti jo olemassa olevien rakennusten rakennustapaa. Alueen laskennallinen rakennusoikeus määrittyy seuraavien periaatteiden mukaisesti: - ensimmäinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 0,2-1 ha, mikäli kiinteistö liitetään vesi- ja viemäriverkostoon - ensimmäinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 0,5-1 ha, mikäli kiinteistöä ei liitetä vesi- ja viemäriverkostoon - toinen rakennuspaikka edellyttää emätilan olevan 1-2 ha, ,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Aumakatto. Pelti
Keittiön varusteet
Lattialämmitys

Ota minuun yhteyttä