omakotitalo 87.00 m2

Palomäki, Lempäälä, Pirkanmaa
Purotie 12

260 000,00 €

3h, k, kph, khh, erill.wc, s, at
Kohde 21593290

Huom!
Hienolta paikalta hyvä talo!
Lapsiperheiden suosimalta Kuljun Palomäen omakotitaloalueelta on nyt vapautumassa yksitasoinen hyvin pidelty talo. Tämä mittavan päivityksen läpikäynyt talo on rakennettu päättyvän kadun varrelle, isolle omalle tontille (Kiinteistöstä (PUROPELTO / 418-424-9-566) myydään n. 1000m2:n määräosa ja sillä sijaitseva päärakennus liittymineen ja lisäksi mahdollisuus ostaa myös koko tila).
Vuosien saatossa kodin asuinkäytössä olevia tiloja on laajennettu ja kunnostettu useaan eri otteeseen, lähes kaikki asuinpinnat ovat uusittu 2011 vuoden mittavan remontin yhteydessä. Tuolloin lisättiin myös koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja päivitettiin lämmitysjärjestelmä, sekä uusittiin talotekniikkaa (remontista laajempi lista välittäjällä).

Valoisassa pohjaratkaisussa on keittiön lisäksi olohuone sekä kaksi makuuhuonetta, joista suuremmassa on hyvät uusitut Kabinetin kaapistot liukuovilla.
Keittiössä on tilaa pienelle pöydälle ja se on päivitetty tyylikkääksi ja lapsiperheen tarpeita kunnioittaen. Kodissa myös hyvin esim. etätyöpisteeksi soveltuvaa tilaa teknisentilan yhteydessä.

Lisäsiivessä on sauna pesutiloineen sekä runsaasti varasto-/ harrastetilaa. Autotallista on puhkaistu seinä huoneistoon ja saatu siitä yksi lisähuone.
Pihassa on kahdelle autolle p-paikat ja uusittu aurinkoinen terassi.
Pihakoivut, omenapuut ja muut istutukset tekevät pihapiiristä kutsuvan. Ympäristössä on lisäksi hyvät ulkoilumahdollisuudet, lähikauppa ja bussipysäkki aivan lähistöllä, lisäksi lähistöllä on Talvitien uusi päiväkoti ja alakoulu (luokat 1-6).

KOHTEESEEN TUTUSTUMINEN:

HUOM! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy haluaa omalla toiminnallaan tehdä kaikkensa, jotta koronavirus saadaan kuriin mahdollisimman tehokkaasti. Tämän vuoksi yleisesittelyjä emme pidä ollenkaan vaan epidemian aikana järjestämme ainoastaan yksityisnäyttöjä. Kun haluat tutustua tähän kohteeseen, jätäthän ystävällisesti yhteydenottopyynnön tai otat suoraan yhteyttä kohteen välittäjään. Yksityisesittely järjestyy joustavasti aikataulusi mukaan!

Ohjeita esittelyyn tulevalle:

- Kun varaat yksityisen esittelyn, varmistuthan siitä, että olet terve.
- Mikäli koet, että sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi on flunssan oireita (nuha, yskä, kurkkukipu tai kuume) älä tule esittelyyn vaan ota yhteyttä niin siirretään se myöhempään ajankohtaan.
- Näytöillä noudatetaan viranomaismääräyksiä ja suosituksia esim. käsihygienian suhteen.

Lisätiedot ja esittelyt:

Eelis Saukkonen, LKV
Puh. 045 893 8939
eelis.saukkonen@huom.fi

eelis.saukkonen@huom.fi
Lempäälä
37560
Perustiedot
Kohdenumero
21593290
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
3h, k, kph, khh, erill.wc, s, at
Huoneluku
kolmio
Asuintilojen pinta-ala
87.0 m²
Muiden tilojen pinta-ala
22.5 m²
Kokonaispinta-ala
109.5
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennusluvan mukainen kerrosala 126 m2. Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu autotalli ja tekniset tilat.
Kerros
1/1
Rakennusvuosi
1962
Käyttöönottovuosi
1963
Vapautuminen
muu ehto
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
260 000,00 €
Myyntihinta
260 000,00 €
Muut maksut
Puhtaanapito paikallisen jätehuoltoyrityksen taksoituksen mukaan. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Hulevesimaksu paikallisen taksoituksen mukaan. 289,00€/vuosi kiinteistövero tullaan jakamaan määräaloille omistusosuuksien suhteessa.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Tehdyt remontit
1999 sauna ja pesuhuone. 2002 pelti katto. 2005 kaikki ikkunat uusittu. 2005 ulko-ovi uusittu. 2010-2011 salaojat, sadevesiviemäröinti, ympärikaivuu, massojen vaihto pihatiellä ja etupihalla, sokkelin kunnon tarkistus ja murtumien korjaaminen. 2010-2011 sähköt täysin uusiksi (myös uusi keskus), täydellinen atk- ja puhelinkaapelointi (erillinen uusi keskus), sähkö- ja puhelinkaapelit siirretty ilmasta maakaapeleiksi, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, uudet viemärit, uudet vesijohdot, vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan (Warmia toteuttanut, huonekohtainen lämmönsäätö), ilmalämpöpumppu (Mitsubishi). (sauna+kph viemärit, vesijohdot ja lattialämmitys ei uusittu tässä yhteydessä. Tehty aiemmin vuonna 1999 saunaremontin yhteydessä). 2010-2011 kaikki vanhat sahanpurueristeet poistettu (Kaivopumppu M.Kulmala Oy), alapohjaan ja ylä pohjaan puhallettiin 40 cm selluvillaa (Ekovilla). 2010-2011 sisältä kaikki purettu runkoon asti pois, seinät gyproc-levytetty kauttaaltaan, laminaatti (8mm) makuuhuoneissa ja olohuoneessa, laatoitus keittiössä, vessassa, kodinhoitohuoneessa ja eteisessä (Laattapisteen laatat, toteuttanut Maalauspalvelu Marianne Oy), vessassa Laattapisteen vesikalusteet, katossa kauttaaltaan mdf-panelointi uudet keittiökalusteet (Kalustetukku), uudet kodinkoneet keittiössä, uudet vessan kalusteet (Kalustetukku), varaava takka (Kermansavi). 2012 Rakennettu noin 90m2 terassi. 2018 ulkovuoraus sekä ulkoseinien eristeet ja tuulensuojalevyt uusittu.
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Kiinteistöstä (PUROPELTO / 418-424-9-566) myydään n. 1000m2:n määräosa ja sillä sijaitseva päärakennus liittymineen. Myyjille jää tästä tila-muotoisesta kiinteistöstä n. 2120m2:n määräosa talousrakennuksineen omaan haltuunsa, jonka kanssa ostaja tekee hallinjakosopimuksen kiinteistön hallintaan liiittyen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
kiinteät valaisimet ja kaapistot, sekä rullaverhot
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitys
sähkö + VILP (vesikiertoinen lattialämmitys ja s/kph sähkövastuksella)
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
0.312 ha
Kaavatiedot
yleiskaava. Lempäälän kunta
Rakennusoikeus
Rakentaminen suunnittelutarveratkaisulla., ,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
harja. profiilipelti
Keittiön varusteet
2011 uusittu koneineen ja runkoineen

Ota minuun yhteyttä