omakotitalo 200.00 m2

Lousaja, Sastamala, Pirkanmaa
Lepistarontie 29

278 000,00 €

3 mh, oh, k, rt, th, kph, s, 2x wc, at, varasto- ja työtilaa,
Kohde 21206409

HUOM! Tässä huikean laadukkaasti saneerattu upea koti vaativammallekin talon etsijälle!

Tämä tyylikäs talo on erittäin kattavasti ja laadukkaasti remontoitu viime vuosina ja vastaa talotekniikaltaan ja sisätiloiltaan nykyaikaista uutta taloa. Yläkerran asuintilat on kauttaaltaan uusittu ja olohuoneen sekä keittiön väliseiniä poistettu tilojen avartamiseksi. Kodin tyylikkäästä saarekkeellisesta keittiöstä löytyy runsaasti säilytystilaa ja keittiössä on käytetty laadukkaita materiaaleja sekä premium-luokan kodinkoneita. Keittiöstä on suoraan käynti ulos takapihan suojaisalle terassille.

Talossa on toimivat ja avarat tilaratkaisut kahdessa kerroksessa. Yläkerrassa on avara olohuone ja keittiö sekä kolme makuuhuonetta. Yläkerrasta löytyy myös hienoksi remontoidut tunnelmalliset sauna ja pesutilat sekä kaksi wc:tä. Yläkerran sisätiloista käynti myös autotalliin. Talon koko alakerta on myös lämmintä tilaa. Alakerrasta löytyy takka/työhuone sekä valtavasti erilaista lämmintä työ-, harraste-, tai varastotilaa. Alakerran tiloista suurimpaan myös suuri nosto-ovi.

Lämmitysmuotona tässä kodissa on ilmavesilämpöpumppu joten asumiskustannukset ovat edulliset. Talotekniikka on muutenkin uusittu ja nykyaikainen mm. kattava led-valaistus ja lämmönsäätö, joita on mahdollista säädellä kännykän kautta. Nopeat tietoliikenneyhteydet valokuidulla.

Tämä talo sijaitsee kahdelta sivulta puistoon rajoittuvalla suurella 1265 m2 tontilla päättyvän kadun päässä. Kaunis ja suojaisa piha on kunnostettu ja tehty kivetyksiä sekä terassia.

Talon sijainti on loistava ja kaikki palvelut löytyvät läheltä, mm. Muistolan ala-asteelle matkaa alle kilometri ja keskustaankin vain reilut pari kilometriä. Myös liikuntapaikat ovat lähellä ja hienot ulkoilumaastot alkavat heti kotipihasta.

Lisätiedot ja esittelyt;

Ville Heinonen puh. 0442379787
ville.heinonen@huom.fi

Tiesithän, että alueen tunteva ammattitaitoinen välittäjä on valtava apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

KOHTEESEEN TUTUSTUMINEN:
HUOM! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy haluaa omalla toiminnallaan tehdä kaikkensa, jotta koronavirus saadaan kuriin mahdollisimman tehokkaasti. Tämän vuoksi yleisesittelyjä emme pidä ollenkaan vaan epidemian aikana järjestämme ainoastaan yksityisnäyttöjä. Kun haluat tutustua tähän kohteeseen, jätäthän ystävällisesti yhteydenottopyynnön tai otat suoraan yhteyttä kohteen välittäjään.

Ohjeita esittelyyn tulevalle:
- Kun varaat yksityisen esittelyn, varmistuthan siitä, että olet terve.
- Mikäli koet, että sinulla tai jollakin perheenjäsenelläsi on flunssan oireita (nuha, yskä, kurkkukipu tai kuume) älä tule esittelyyn vaan ota yhteyttä niin siirretään se myöhempään ajankohtaan.
- Näytöillä noudatetaan viranomaismääräyksiä ja suosituksia esim. käsihygienian suhteen

ville.heinonen@huom.fi
Sastamala
38210
Perustiedot
Kohdenumero
21206409
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
3 mh, oh, k, rt, th, kph, s, 2x wc, at, varasto- ja työtilaa,
Huoneluku
5 h
Asuintilojen pinta-ala
200.0 m²
Muiden tilojen pinta-ala
169.0 m²
Kokonaispinta-ala
369.0
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuksen kerrosala on 216 m2 per kerros, eli yhteensä 432 m2. Asuintilojen pinta-ala on noin 200 m2 sisältäen yläkerran asuintilat ja alakerran takkahuoneen. Yläkerran autotalli ja alakerran muut tilat yhteensä noin 169 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siis olla mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros
2/2
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
278 000,00 €
Myyntihinta
278 000,00 €
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Tehdyt remontit
Koko rakennuksen kaikki asuintilat saneerattu 2018, ikkunat uusittu 2014, ulko-ovet uusittu 2014, käyttövesiputket ja viemärit uusittu 2019, lämmitysjärjestelmä ja patterit uusittu 2019/21, sähköt ja valaistus uusittu 2019, autotallin ovet uusittu 2012, piharemontti kivetyksineen ja valaistuksineen 2020, terassi rakennettu 2016
Sauna
Asunnossa on sauna
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitys
hyvä / uusi
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
1265 m²
Kaavatiedot
asemakaava. Sastamalan kaupunki puh. 03 52131
Rakennusoikeus
Sastamalan kaupunki puh. 03 52131, 0.25,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
auma. pelti

Ota minuun yhteyttä