omakotitalo 125.00 m2

Keskusta, Ruovesi, Pirkanmaa
Ruovedentie 15

218 000,00 €

4h, k, kph/wc/s, toinen sauna, erillis-wc, myymälätila, varastot
Kohde 21009443

HUOM!! Haluatko asua Ruoveden keskustassa, mukavasti palveluiden äärellä?

VIIHTYISÄÄ ASUMISTA. Olohuone on ihanan tilava ja suorastaan tulvii valoa. Kodikkaassa keittiössä viihtyy koko perhe. Makuuhuoneita on kolme kappaletta. Arjen toimivuutta lisäävät kaksi wc:tä, joista toinen on erillinen ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä. Yläkerran saunaosastossa on sähkökiuas ja kellarikerroksen vanhassa saunassa pääset nauttimaan puukiukaan löylyistä. Varastotilaa on reilusti. Vuonna 1931 valmistunutta taloa on vuosien varrella saneerattu. Peruskorjauksen yhteydessä 1998 on uusittu talotekniikkaa ja remontoitu asuintilat. Lämmitysmuotona toimii maalämpö.

UPEASSA KAUPPAKIINTEISTÖSSÄ pääset toteuttamaan unelmiasi. Haluatko harjoittaa katutason nykyisen kirjakaupan tiloissa omaa liiketoimintaa? Tilat on mahdollista muuttaa myös asuintiloiksi. Tontti on oma ja takapiha suojaisa. Sijainti on loistava. Mitä muuta vielä voit toivoa?

KESKELLÄ KYLÄÄ. Ruoveden kunta on toiminnaltaan vireä ja luonnoltaan äärimmäisen kaunis. Venesatama rantaravintoloineen sekä kaupat ja palvelut ovat kaikki vieressä. Tampereelle ajomatkaa on vain tunnin verran. Olisiko tämä sinun unelmiesi koti? Otetaan siitä yhdessä selvää. Soita minulle ja sovitaan esittelystä!

Lisätiedot ja esittelyt:

Kirsi Konnos
Kiinteistönvälittäjä LKV, osakas
0400 831 687
kirsi.konnos@huom.fi
https://www.huom.fi/kirsi-konnos

Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

kirsi.konnos@huom.fi
Ruovesi
34600
Perustiedot
Kohdenumero
21009443
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
4h, k, kph/wc/s, toinen sauna, erillis-wc, myymälätila, varastot
Huoneluku
4 h
Asuintilojen pinta-ala
125.0 m²
Muut tilat
Kirjakaupan tiloissa kolmessa huoneessa lattioissa muovimatto (uusittu 1990-luvulla), seinät tapetoitu. Yhdessä huoneessa lautalattia, seinät maalattu.
Muiden tilojen pinta-ala
250.0 m²
Kokonaispinta-ala
375.0
Lisätietoja pinta-alasta
Ruoveden kunnalta saadun tiedon mukaan talon huoneistoala on noin 125 m2. Tämä on yläkerran asuintilojen pinta-ala. Muihin tiloihin on laskettu alakerran myymälätilat noin 140 m2 sekä kellarikerroksen tilat noin 110 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne ovat vain suuntaa-antavia. Muiden tilojen pinta-ala-arviot perustuvat talon vanhoihin piirustuksiin. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Todellinen pinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua olennaisestikin pienempi taikka suurempi. Kohteen hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros
1/3
Rakennusvuosi
1931
Käyttöönottovuosi
1931
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
218 000,00 €
Myyntihinta
218 000,00 €
Muut maksut
Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto Pirkanmaan Jätehuollon taksoituksen mukaan. Sähkönkulutus (sis. lämmitys- ja taloussähköt + siirtomaksut) noin 4 016€/v.
Lisätiedot
Yleiskunto
tyydyttävä
Tehdyt remontit
1998-1999 Asuinhuoneiston (yläkerran) peruskorjaus: huoneistossa avattu seinät ja lattiat, purettu hirsirungolle ja rakennettu uudestaan. Tämän kerroksen osalta uusittu käyttövesi- ja viemärijohdot ja sähköjä uusittu. Samassa yhteydessä remontoitu keittiö, kylpyhuone ja erillis-wc, asennettu lattiat. 2009 Kadunpuoleisen talon kivijalan ympäriltä kaivettu maata, toisessa päässä taloa kaksi alinta hirsikertaa uusittu ja kivijalkaa siistitty, jalkakäytävää laskettu, kadunpuoleiselle talon seinustalle asennettu vedeneristeet ja salaoja, uusittu asfaltti ja asennettu katukivetys ja ulkoportaat. Tämä remontti tiehallinnon toimesta. 2010 Kellarikerroksen saunan piippu pinnoitettu. 2013 Lämmitysjärjestelmä uusittu maalämpöön (öljylämmityksen tilalle). Kellarikerroksessa ollut öljysäiliö poistettu. Myyjällä ei ole tietoa, onko maan alla vielä alkuperäinen öljysäiliö.
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Tontti muodostuu kahdesta eri kiinteistöstä: 702-418-1-67 (Vinha), jonka pinta-ala on noin 920 m2, tällä kiinteistöllä sijaitsevat kaikki rakennukset ja 702-418-1-452 (Vinha 1), jonka pinta-ala on noin 540 m2, tällä kiinteistöllä ei ole rakennuksia eikä rakennuspaikkaa. Kauppahinta sisältää molemmat kiinteistöt.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, mattoteline, jäteastia, lipputanko.
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
B2018
Lämmitys
Maalämpö asennettu 2013
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
1460 m²
Kaavatiedot
asemakaava. Ruoveden kunta Ruoveden kunnantalo, 1. krs Ruovedentie 30, 34600 Ruovesi. Janne Westerholm 044 787 1346, janne.westerholm@ruovesi.fi
Rakennusoikeus
Ruoveden kunnalta saadun tiedon mukaan rakennusoikeus määräytyy molempien kiinteistöjen yhteispinta-alan mukaan. Ruoveden kunnalta saadun tiedon mukaan kohteen rakennusoikeus on noin 589 krs-m2, josta on käytetty noin 450 krs-m2. Rakennusoikeutta jäljellä noin 139 krs-m2., 0.39,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Säterikatto. Huopakate
Keittiön varusteet
Kodikkaassa keittiössä jää- / viileäkaappi, 2 x pakastin, kiertoilmauuni keraamisella keittotasolla (uusittu 2019), liesikupu, astianpesukone (uusittu 2019), kaapistot. Lattiassa muovimatto, seinät maalattu/tapetoitu.
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Suihku, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, laattalattia (asennettu muovimaton päälle), seinät kaakeloitu, ikkuna. Kylpyhuone remontoitu 1998-1999, vedeneristeet asennettu.

Ota minuun yhteyttä