omakotitalo 192.00 m2

Rusko, Rusko, Varsinais-Suomi
Tuorintie 14

319 000,00 €

3-4mh+oh+th+k+khh+kph+s+2wc+kuisti + käyttöullakko + at
Kohde 20948357

Todellakin iso ja avara omakotitalo ihastuttavalla omakotitaloalueella aivan Ruskon ytimessä.
Päättyvän tien varrella oleva talo, missä tontti rajoittuu metsäiseen puistoalueeseen, on todellakin suojaisalla paikalla ja saa nauttia omasta rauhasta.

Ihanteellinen koti lapsiperheelle useamman makuuhuoneen sekä vielä yläkerran lämpimän käyttöullakon tilojen ansioista. Päiväkodit ja koulut ovat myös aivan lähellä.

Ihana kuisti isoilla ikkunoilla, kutsuu sisään tähän kauniiseen ja kodikkaaseen taloon. Kuistilla on myös mukava nauttia kahvikupposen kanssa kevään ensimmäisitä aurinkoisista päivistä.
Keittiö on todella tilava ja työskentelytilaa löytyy useammallekin kokille samanaikaisesti, lisäksi ruokailutila on on keittiön jatkumona, tuoden lisätilaa keittiöön. Takkahuone limittyy myös keittiöön, jolloin keittiö on todella kodin keskipisteenä ja kutsuu oikein ympärilleen isonkin perheen, sillä tilaa on.

Itse asuintilat ryhmittyvät kuistin jälkeen siten, että oikealla ovat kaksi makuuhuonetta ja toinen erillinen wc ja vasemmalle puole sijoittuu yksi pienempi makuuhuone/työhuone, iso olohuone, takkahuone ja keittiö sekä ruokailutila, jotka kietoutuvat toisiinsa, niin ikään että keittiö jää näiden keskelle. Keittiöstä on käynti kodinhoitohuoneeseen sekä alakerran neljänteen makuuhuoneeseen. Kodinhoitohuoneesta, josta pääsee myös takapihalle, on käynti kylpyhuoneeseen sekä raput yläkertaan, jossa on lämmin käyttöullakko ja ruhtinaallisesti tilaa. Kodinhoitohuoneen ja eteisen väliin, keittiön viereen jää vielä myös toinen wc.

Tämä koti on kokenut vuosikymmenien aikana mittavia perusparannuksia. Kun kaipaat tilaa, niin olemiseen ja elämiseen, kuin tavaroiden säilytykselle, on tämä loistava vaihtoehto. Tervetuloa tutustumaan!
Tästä linkistä pääset heti käymään talossa vaikka omalta kotisohvaltasi: https://my.matterport.com/show/?m=3fBsLXk2Zf6

Tällä hetkellä esittelemme kohteita vain yksityisnäytöin, otathan siis rohkeasti yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Lisätiedot ja esittelyt:
Johanna Lipponen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Osakas
p. 0400 561 315
johanna.lipponen@huom.fi

Autan mielelläni myös sinua oman kotisi myynnissä ja asuntounelmiesi toteuttamisessa!
Ota yhteyttä ja saat arvion asunnostasi sekä kuulla yksilöllisistä palveluistamme juuri sinun asuntosi myyntiin tai palveluistamme etsiä juuri oikea koti sinulle.

johanna.lipponen@huom.fi
21290
21290
Perustiedot
Kohdenumero
20948357
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
3-4mh+oh+th+k+khh+kph+s+2wc+kuisti + käyttöullakko + at
Huoneluku
6 h ja enemmän
Asuintilojen pinta-ala
192.0 m²
Muut tilat
Takkahuone keittiön ja olohuoneen välissä. 2 krs:ssa lämmin käyttöullakko, missä tilat talon päädystä päätyyn, huonekorkeus 2,08m, toinen pääty tehty erilliseksi tilaksi ja erotettu väliseinin ja ovella, lisäksi erillinen ns. vaatehuone ja toinen pääty avointa tilaa. Kuisti missä lattialämmitys yösähköllä, mutta ei ole ns. lämmintä tilaa.
Muiden tilojen pinta-ala
26.0 m²
Kokonaispinta-ala
218.0
Lisätietoja pinta-alasta
Olemassa olevien rakennuslupa-asiakirjojen mukaan asuinrakennuksen kerrosala yhteensä 192m2, talousrakennuksen kerrosala 26m2 ja käytetty kokonaisala yhteensä 284m2. Lisäksi on käyttöullakko. Mainitut pinta-alat voivat poiketa virallisista nykystandardien mukaan mitattavista pinta-aloista olennaisestikin. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros
1/2
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
319 000,00 €
Myyntihinta
319 000,00 €
Muut maksut
Vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan kunnan taksan mukaisesti. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Sähköisten panttikirjojen siirtomaksu 19€/kpl. Varainsiirtovero 4%. Lainhuudatuskustannukset. Kaupanvahvistajan palkkio.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Tehdyt remontit
Salaojat 1996. Katto uusittu 1998. Suurin osa ikkunoista uusittu. Suurin osa käyttövesiputkista uusittu 1990-1998. Osassa taloa uusittu sähköinen lattialämmitys 2014, osassa sähköpatterit. Julkisivujen huoltomaalaus 2020.
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Rinnetontti, rajoittuu kahdelta sivulta puistoalueeseen.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitys
Mh:n, oh:n ja eteisen lattialämmitykset asennettu 2014, 2 mh:ssa sähköpatterit, th+k lattialämmitys asennettu aiemmin, khh+kph lattialämmitykset asennettu laajennuksen yhteydessä.
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
1305 m²
Kaavatiedot
asemakaava. Ruskon kunta p. 02-4393511
Rakennusoikeus
Ruskon kunta p. 02-4393511, 0.25,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
harjakatto. pelti

Ota minuun yhteyttä