paritalo 98.50 m2

Piispanristi, Kaarina, Varsinais-Suomi
Revonkatu 8 A

389 000,00 €

3mh+oh+k+kph+s+wc + varasto ja autokatos
Kohde 20559467

Piispanristillä, keskellä rauhallista omakoti- ja rivitaloaluetta, kiinteistömuotoinen paritalohuoneisto.
Tämä upea kokonaisuus, joka on valmistunut 12/2018, on arkkitehti Jani Vahalan käsialaa Sigge Arkkitehdit Oy:stä ja sisustuksen yksityiskohdista on vastannut sisustussuunnittelija Hanna Juhala.

Tässä kodissa kaikesta huomaa, että jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan ja kaikki neliöt on hyödynnetty tehokkaasti. Myös kaikki värisävyt ja materiaalit sointuvat loistavasti yhteen ja tekevät koko kodista harmonisen ja yhdenmukaisen, aina etu- ja takapihan terrasseja myöden.
Keittiön ja kylpyhuoneen kiintokalusteet ovat Puustellin laadukkaasta valikoimasta.

Heti sisään tullessa valo tulvii sisään myös vastakkaiselta puolelta takapihan terassilta, mihin aukeaa olohuoneen isot ikkunat. Sisääntulon ja keittiön puolella on myös ikkunapintaa lattiasta kattoon, mikä saa, niin etuterassin, kuin takapihan terassin jatkumaan osaksi koko huoneistoa.

Pohjaratkaisu on toimiva, kodin sydämen luo avoin olohuone- keittiöyhdistelmä, joka jää keskelle taloa ja makuhuoneet sekä kylpyhuone- ja sauna ryhmittyvät tämän tilan ympärille niin, että myös jokainen makuuhuone on itsenäisesti eri puolilla taloa.
Keittiössä on hyvin tilaa kokkailla ja keittiön avoimuus olohuoneeseen luo loistavat puitteet yhdessä ololle, niin perheen, kuin ystävien kanssa.
Kodinhoitohuone on yhdistetty kylpyhuoneen yhteyteen ja siellä on hyvin kaappitilaa sekä työtasot pyykkihuoltoa varten. Myös kylpyhuoneessa ja saunassa jatkuu talon harmoninen värimaailma.

Yksityiskohtainen hallinnajakosopimus takaa turvallisen ja huolettoman asumisen tässä lähes uutta vastaavassa paritalossa.

Tervetuloa tutustumaan!
Tällä hetkellä esittelemme kohteita vain yksityisnäytöin ja yleisnäytöin, mihin on varattava oma henkilökohtainen esittelyaika, otathan siis rohkeasti yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Lisätiedot ja esittelyt:
Johanna Lipponen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Osakas
p. 0400 561 315
johanna.lipponen@huom.fi

Autan mielelläni myös sinua oman kotisi myynnissä ja asuntounelmiesi toteuttamisessa!
Ota yhteyttä ja saat arvion asunnostasi sekä kuulla yksilöllisistä palveluistamme juuri sinun asuntosi myyntiin tai palveluistamme etsiä juuri oikea koti sinulle.

johanna.lipponen@huom.fi
Piispanristi
20760
Perustiedot
Kohdenumero
20559467
Tyyppi
paritalo
Huone-erittely
3mh+oh+k+kph+s+wc + varasto ja autokatos
Huoneluku
4 h
Asuintilojen pinta-ala
98.5 m²
Muut tilat
Eteisessä laatta lattia, eteisessä iso liukuovikaapisto.
Muiden tilojen pinta-ala
5.0 m²
Kokonaispinta-ala
103.5
Lisätietoja pinta-alasta
Lämminvarasto n. 5m2, autokatospaikka
Kerros
1/1
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
389 000,00 €
Myyntihinta
389 000,00 €
Muut maksut
Vesi todellisen kulutuksen mukaan kaupugin taksan mukaisesti. Neljällä asunnolla on yhteinen jätepiste, jonka jätteenkäsittelymaksut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Sähköisten panttikirjojen siirtomaksu 19€/kpl, panttikirjoja 5 kpl:tta. Varainsiirtovero 4%. Lainhuudatuskustannukset. Kaupanvahvistajan palkkio.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Koko tontin pinta-ala on 1011m2. Hallinnanjakosopimuskartan mukaan tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kolmeen osaan A=A:n hallinta-aluetta, B=B:n hallinta-aluetta ja C=yhteisaluetta, JP=naapuritontin kanssa yhteiskäytössä oleva jätteiden keräyspaikka. Molemmat sopipuolet eli A ja B omistavat murto-osan, mikä perustuu rakennusluvan mukaisiin huoneistoaloihin, kiinteistöstä omistusoikeuden mukaisesti. Molemmilla sopijapuolella on yksinomainen käyttö- ja hallintaoikeus sopimuksen liiteenä olevaan karttaan merkityllä tavalla. Sopijapuolten yhteiseen hallintaan jäävät hyväksytyistä rakennuslupapiirtustuksista ilmenenvät yhteistä tarvetta palvelevat pysäköintialueet, jätehuoltotilat ja nurmikkoalueita liitekartan mukaan.
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
C2013
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
1011 m²
Kaavatiedot
asemakaava. Kaarinan Kaupunki, puh. 02 588 4000
Rakennusoikeus
rakennusoikeus käytetty, 0.2,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Pulpetti. huopa
Keittiön varusteet
Puustellin keittiö ja siemensin kodinkoneet. Astianpesukone ja mikroaaltouuni on integroitu kalusteisiin.
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Kylpyhuoneen/kodinhoitohuonetilan lattiat laatoitettu tummalla kalanruotokuviolla ja seinät isolla valkoisella laatalla. Tilassa on tyylikäs seinäwc, puustellin kaapisto, työtaso sekä peilikaappi. Kääntyvä suihkuseinä suojaa kaapistoja ja tekee tilaa pyykkihuollolle.

Ota minuun yhteyttä