vapaa-ajan tontti 5158.00 m2

Hauho, Hämeenlinna, Kanta-Häme
Karjusaarentie (lähin osoite) 180

190 000,00 €

Kohde 20365981

Hauhon Karjusaaressa (tie perille), upealla paikalla Roineen rannalla, omarantainen vapaa-ajan rakennuspaikka. Tie valmiina perille tontin takaosaan saakka. Alueella yleiskaava, jonka mukaan rakennusoikeus on enintään 120 k-m2. Tänne voit siis veden äärelle rakentaa mukavan kokoisen kesämökin ja rantasaunan.

Karjusaari on iso viehättävä alue, jonne on hyvä autotie perille saakka ja sen rantoja hivelee Iso-Roineen armaiset aallot. Karjusaaressa on myös runsaat marja- ja sienestysmaastot.

Iso-Roine on Hämeen alueen puhtaimpia ja kirkkaampia vesistöjä, jossa on myös maankuulu kala- ja rapukanta. Vesireittejä pitkin pääset halutessasi, vaikka Tampereelle saakka.

Tontilla aivan loistava suojaisa iso puusto ja omaa rantaa noin 53 metriä. Ranta kovapohjainen ja hyvin virkistykseen sopiva. Tontin maasto hyvin rakennettavaa maastoa ja ranta alueelle tyypillistä karua ja luonnonkaunista. Rannasta on hyvät vesinäkymät Iso-Roineelle.

Nopea kulkuyhteys perille saakka valtatieltä nro 12. (Tampere-Lahti).

Näitä paikkoja on harvoin tarjolla, osta nyt ja rakenna vaikka myöhemmin.

Kysy lisää ja tutustu.

Tonttia myy, esittelee ja välittää
Huom! Kiinteistönvälitys Oy
Ensio Repola
p. 045 134 1962
sp. ensio.repola@huom.fi

ensio.repola@huom.fi
Hauho
14700
Perustiedot
Kohdenumero
20365981
Tyyppi
vapaa-ajan tontti
Huoneluku
ei luokiteltu
Kokonaispinta-ala
5158.0
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
190 000,00 €
Myyntihinta
190 000,00 €
Muut maksut
Varainsiirtovero kiinteistökaupassa 4%. Sähköliittymät alueella myy Elenia Oy. Alustavan tarjouksen mukaan sähköliittymän hinta on noin 5515€/liittymä. Ostaja tekee itse tarvittaessa suoraan sopimuksen liittymän toimituksesta sähköyhtiön kanssa. Myyjällä on tiedossa vain kysytty hintatarjous.
Lisätiedot
Piha
Rakennuspaikka on merkitty maastoon numeroiduin rautapyykein. Hyvä puustoinen, loiva rinnemaasto, hyvä rakennuksien sijoitus mahdollisuus, yleiskaavan ohjaamissa rajoissa. Rakennuspaikat rajoittuvat rantaan (Iso-Roine).
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
0.5158 ha
Ranta
53m, järvi, Karu, luonnontilainen. Loiva rinne. Rannan ilmansuunta avautuu lounaaseen. Hyvä vesinäkymä.
Kaavatiedot
yleiskaava. Hauho, Eteläosien rantayleiskaava. lisätietoa kaavasta Hämeenlinnan kaupungilta. Kaava-asiakirjat myös välittäjälläsi.
Rakennusoikeus
Rakennusoikeus enintään 120 k-m2. Lomarakennuksen etäisyys keskiveden määrittämästä rantaviivasta tulee olla vähintään 20 metriä. Erillinen kerrosalaltaan enintään 25 k-m2 suuruinen saunarakennus voidaan sijoittaa 10 metrin etäisyydelle rantaviivasta, ei kuitenkaan rantavyöhykkeen avoimiin osiin. Rakennusluvan myöntävä viranomainen voi myöntää edellä mainituista etäisyysmääräyksistä poikkeuksen, jos se selvästi parantaa rakennuksen sopeutumista maastoon ja maisemaan., , 120.0
Palvelut
Hauhon kirkonkylän hyvät palvelut n. 8,5 km. Hämeenlinnan n. 33 km.

Ota minuun yhteyttä