kerrostalo 75.00 m2

Kyösti, Pirkkala, Pirkanmaa
Kartanontie 16

135 000,00 €

3h, k, kh, p
Kohde 20324643

HUOM! Valoa, avaruutta ja huoletonta asumista! Tässä ylimmän kerroksen päätykolmiossa yhdistyvät eri vuosikymmenten kerrostaloasumisen parhaat puolet: tilavat huoneet, isot ikkunat kolmeen ilmansuuntaan, lasitettu parveke ja moderni kylpyhuone – täysin päivitettynä tähän päivään. Tämä selkeäpohjainen huoneisto on remontoitu hyvällä maulla, ja asunnossa on kauttaaltaan siistit pintamateriaalit.

Erillinen keittiö on riittävän iso ruokapöydälle, ja avara olohuone tarjoaa vaihtoehtoja monenlaiseen sisustukseen. Kaksi tilavaa makuuhuonetta liukuovikaapistoineen tekevät asunnosta sopivan erilaisiin asumistarpeisiin. Kylpyhuoneen profiilia nostaa nykyaikainen höyrykylpykeskus, ja tilaa on riittävästi myös pyykkihuoltoon. Lisäksi asunnossa on erillinen wc.

Taloyhtiössä asumismukavuutta lisäävät hiljattain remontoidut saunatilat, hyvin varusteltu kuntosali sekä naapuriyhtiön kanssa yhteinen grillikatos ja leikkipaikka. Yhtiöstä löytyy myös autotalliosakkeita ja lämpöpistokkeellisia parkkipaikkoja.

Asunto Oy Kartanontie 16 on erittäin hyvin hoidettu kaukolämpöinen taloyhtiö, jossa on viime vuosina tehty lähes kaikki isommat remontit sekä runsaat saneeraukset. Suuria remontteja ei siis ole lähiaikoina odotettavissa.

Kodin lähistöltä löytyvät arjen palvelut kaupoista kouluun, liikuntapaikkoihin ja terveyskeskukseen sekä sujuvat kulkuyhteydet Tampereen suuntaan. Pirkkalan kunta panostaa asuinalueeseen, ja lähistölle rakennetaan parhaillaan muun muassa lastentaloa päiväkoteineen ja alakoululuokkineen. Myös uudelle, upealle Pyhäjärven rantareitille pääsee muutaman sadan metrin päästä.

Tämä asunto tarjoaa mahdollisuuden nauttia Pirkkalasta edulliseen hintaan. Tervetuloa tutustumaan!
Lisätiedot ja esittelyt
Samuel Riippa
0401929197
samuel.riippa@huom.fi

samuel.riippa@huom.fi
Pirkkala
33960
Perustiedot
Kohdenumero
20324643
Tyyppi
kerrostalo
Huone-erittely
3h, k, kh, p
Huoneluku
kolmio
Asuintilojen pinta-ala
75.0 m²
Kokonaispinta-ala
75.0
Kerros
3/3
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
135 000,00 €
Myyntihinta
135 000,00 €
Hoitovastike
281,25 €/kk
Yhtiövastike yht.
281,25 €/kk
Muut maksut
tietoliikennevastike 12€/kk
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen ilmansuunta
länsi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pirkkalan Kartanontie 16
Tehdyt remontit
Taitokaari Oy:n suorittama perusparannus-korjaus; 2009: Parvekkeiden katon vedenpoisto ja vesikate reunapelteineen uusinta, parvekkeiden seinät, katot ja lattiat kunnostettu ja pinnoitettu, parvekkeiden etukaide uusittu, parvekkeet lasitettu, parvekkeen ja olohuoneen välisen seinän eristeiden ja rakennuslevyjen uusinta, autotallien ovien paneleiden ja potkupeltien uusinta, pihan asfaltointi, kivetysten uusinta, nurmikon uusinta, lipputangon uusinta, sisäänkäyntien seinien ja lattian laatoitus, leikkipihan kunnostus. 2010: pystyviemäreiden ja huoneistojen harjoitusviemäreiden uusinta, vesijohtojen uusinta lämmönjakohuoneelta ja vesimittareilta asti, porraskäytävien maalaus ja valaisinten uusinta, ulko-ovien potkupeltien uusinta ja ovien maalaus, julkisivujen sokkeleiden puhdistus ja uudelleen pinnoitus, ikkunoiden uusinta, autolämmitystolppien ja ulkovalaistuksen uusinta, saunatilojen remontointi, ilmastoinnin puhdistus ja säätö, harrastetilan rakentaminen ja kuntolaitteiden hankinta, kellarikäytävien maalaus ja valaisimien uusinta, cat5-kaapelointi puh.keskukselta, IV-kanavien nuohous, grillikatoksen rakentaminen 2014: Vesikatteen uusiminen ja oma kaukolämpöliittymä, lämmönvaihdin uusittu ja lämmitysverkosto tasapainotettu. 2015: Lukkojen ja avainten uusinta 2017: Rappujen ja pyörävarastojen ovien uusinta lämpökatko-oviksi.
Suunnitteilla olevat korjaukset
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: - autotallien ovien korjaus tai uusinta. - pohjaviemärin saneerus *Pohjaviemärin kuntotutkimus 2018 - etupihalla olevan kaivon kannen madaltaminen tai pihan pinnan korottaminen ja mahdollisesti viemäriputken uusinta - poistoilmakoneen uusinta - kuntoarvio
Tontin omistaja
vuokrattu
Tontin koko
3620 m²
Kaavatiedot
asemakaava. . Pirkkalan kunta/ kaavoitus 03-565 24000
Tilat & materiaalit
Rakennusmateriaali
betonielementti
Kattotyyppi ja materiaali
Tasakatto. Huopakate
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
kylpyhuoneessa höyrykylpykeskus

Ota minuun yhteyttä