mökki tai huvila 144.00 m2

Ruhala, Ruovesi, Pirkanmaa
Ruhalantie 412

295 000,00 €

3h, k, 2 makuusoppea, kph, s, wc, at, rantasauna
Kohde 20190551

Mökkiunelmia! Nyt tuli tarjolle varsinaista herkkua, käsittämättömän upealle luonnonhiekkarannalle rakennettu mökkikokonaisuus, josta vuonna 1907 Suomen merkittävimpiin taidemaalareihin kuulunut Akseli Gallen-Kallela on luonut yhden upeimmista teoksistaan, Purren valitus.

Kohde koostuu 1938 rakennetusta hirsirakenteisesta 70 neliöisestä lomarakennuksesta, 90-luvulla rakennetusta kahden auton lämpimästä tallista, lähes vesirajassa olevasta rantasaunasta, sekä vierasmökistä. Yläpihalla sijaitseva varsinainen lomarakennus on vuonna 1987 kokenut täydellisen saneerauksen, jonka jälkeen 2000-luvulla saanut uuden keittiön koneineen, pintojen uusimisen ja kunnallistekniikkaan liittämisen. Lomarakennuksessa kaikki mukavuudet, saunaosastoineen, vesivessoineen, astianpesukoneineen, sekä kirsikkana nopean etäyhdeyden mahdollistava valokuituliittymä. Talon sivustalla on 90-luvulla rakennettu kahden auton lämmin autotalli ja puuvaja. Yläpihalta rinne viettää puutarhan marjapensaiden läpi rauhaisalle alapihalle. Sieltä löytyvä rantamaja, perinteikäs hirsirakenteinen rantasauna ja vangitseva järvinäkymä saavat arjen tuntumaan kaukaiselta.

Kova luonnonhiekka pohja ja edessä avautuva syvävetinen Ruhalanselkä takaavat puhtaan ja viihtyisän hiekkarannan. Ranta syvenee kuitenkin aluksi erittäin loivasti, joten ennen syvää vettä riittää turvallista ja lapsiystävällistä rantaa hyvän matkaa. Rannassa saat ihastella Tarjanne laivan lipumista pitkin kansallismaisemia.

Sijainti on hieno, tästä veneyhteys Ruoveden laivarantaan omalla veneellä ei montaa minuuttia vie. Kulkuyhteydet hyvät Tampereen keskustaan alle tunnin matka, eikä tarvitse ajella joskus loputtomalta tuntuvia hiekkateitä. Vaikka Ruhalantie kulkeekin lähes tontin vierustaa, niin sen äänet eivät sisälle kuulu, sen paremmin kuin rantaankaan. Tämä kaikki mahtuu erittäin harvoin samalle kiinteistölle!

Kohteen myyntiä hoitaa:

Jukka Uitus LKV, osakas
Kaupanvahvistaja
puh 050 390 5010
jukka.uitus@huom.fi

www.mökkiunelmia.fi
www.huom.fi/jukka-uitus
www.facebook.com/jukkauituslkv

Etsitkö loma-asuntosi myyntiin kokenutta välittäjää, myyn vuosittain kymmeniä loma-asuntoja Pirkanmaalta, tervetuloa palveltavaksi!

jukka.uitus@huom.fi
Ruovesi
34600
Perustiedot
Kohdenumero
20190551
Tyyppi
mökki tai huvila
Huone-erittely
3h, k, 2 makuusoppea, kph, s, wc, at, rantasauna
Huoneluku
4 h
Asuintilojen pinta-ala
144.0 m²
Muut tilat
Autotallin yhteydessä kaksi tilaa joista saa vaikkapa työhuoneet tai jopa nukkumatiloja tehtyä.
Muiden tilojen pinta-ala
75.5 m²
Kokonaispinta-ala
219.5
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu autotalli n. 57,5 m2, rantasauna n. 10 m2, aitta n. 8 m2.
Kerros
1/2
Rakennusvuosi
1936
Käyttöönottovuosi
1936
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
295 000,00 €
Myyntihinta
295 000,00 €
Muut maksut
Kiinteistön kokonaissähkön kulutus 10.000kwh/vuosi, joka tarkoittaa noin 100€ kuukausikustannusta, tämä sisältää myös käyttösähkön. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan, jätehuolto Pirkanmaan Jätehuollon taksoituksen mukaan. Tiemaksuja ei peritä.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Tehdyt remontit
Peruskorjauksen yhteydessä (-87) talo pinnoitettu ja oikaistu 50x50 mm rungolla, minkä jälkeen tuulensuojalevy (bituliitti), ilmarako ja pintamateriaalina maalattu lauta. Sisäpuolelta oikaistu olohuone, eteinen ja keittö kyprocilla, makuuhuone lastulevyllä. Vuonna 2010 olohuoneessa otettu esille vanha lautalattia ja tapetoitu seinät. Keittiöremontti 2011, jolloin uusittu kaapistot, liesi, liesituuletin, astianpesukone, ja jääkaappi / pakastin. Tasot laminaattia. Keittiön ja makuuhuoneen seiniin lisätty lämpöeristettä 2011. Ikkunat uusittu 2011 ja kiinteistö liitetty kunnan jätevesiviemäriin 2012 (oma pumppaamo). 2015 kiinteistöön liitetty valokuitu liittymä. Rantasaunan lauteet uusittu 2012 ja maalattu 2020 hirsirakenteelle sopivalla punamaalilla, sekä pukuhuoneen sisäpuoli uudelleen maalattu.
Sauna
Asunnossa on sauna
Piha
Kahdesta kiinteistötunnuksesta koostuva rinnetontti, jossa paljon istutuksia, hedelmäpuita ja marjapensaita. Omaa upeaa rantaviivaa reilut 25 m. Ranta loivasti syvenevä ja auringon puolella. Näsijärven ranta Ruhalanselälle päin.
Lämmitys
Tulisijat ja sähköpatterit
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
1910 m²
Ranta
25m, järvi, Upea luonnohiekkaranta
Kaavatiedot
yleiskaava. Ruoveden kunta Ruoveden kunnantalo, 1. krs Ruovedentie 30, 34600 Ruovesi. Janne Westerholm, 044 787 1346, janne.westerholm@ruovesi.fi
Rakennusoikeus
Ruoveden kunta Ruoveden kunnantalo, 1. krs Ruovedentie 30, 34600 Ruovesi. Janne Westerholm, 044 787 1346, janne.westerholm@ruovesi.fi, ,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Harjakatto. Peltikate
Keittiön varusteet
Vuonna 2011 remontoitu keittiö, jossa runsaasti kaappitilaa. Jääkaappi / pakastin. Sähköliesi. Liesituuletin. Astianpesukone. Tasot laminaattia. Lautalattia. Seinät maalattu.
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Yläkerran kylpyhuoneessa suihkuseinä, kuivausteline ja pesukone. Seinäpinnat laatoitettu, lattiassa luistamaton epoksipinnoite.

Ota minuun yhteyttä