omakotitalo 114.00 m2

Huikas, Tampere, Pirkanmaa
Tiilikatu 22

340 000,00 €

4h, k, kph, 2xerill.wc, s, takkah., var.
Kohde 20162671

HUOM!! Nyt on vapautumassa omakotitalo rauhalliselta ja lapsiystävälliselta Huikkaan alueelta.

Tässä talossa on kolme kerrosta ja kaksi erillistä sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti käy keskikerrokseen, josta löytyy tämän kodin avara olohuone, keittiö ja tilava ruokailutila. Keittiö on siisti ja siellä on nykyaikaiset kodinkoneet. Lisäksi tässä kerroksessa on oma vessa.

Yläkerrassa on kolme, tilavaa makuuhuonetta. Makuuhuoneiden läpi pääsee kiertämään ympäri ja säilytystilaa löytyy ullakkokomerosta. Yläkerrassa on lisäksi erillinen vessa.

Alakerrassa on iso kylpyhuone ammeella sekä sauna, jossa on puukiuas. Takkahuone on kylpyhuoneen yhteydessä, joten siellä voi rentoutua takkatulen ääressä. Kylpyhuoneeseen kuljetaan pukeutumistilan läpi. Lisäksi alakerrassa on makuuhuone ja kodinhoitotila. Pannuhuone ja öljysäiliö ovat myös tässä kerroksessa.

Taloon on tehty paljon remontteja vuosien varrella, mm. putkistoremontti, julkisivu- ja ikkunaremontti sekä katto on hiljattain uusittu. Kiinteistöllä on oma suojaisa kulmatontti, jossa puutarhaihmisen on mahdollisuus toteuttaan itseään.

Tervetuloa tutustumaan!

Esittelyt ja lisätiedot:
Mentor Orllati
045 606 3434
mentor.orllati@huom.fi
@dopementor

mentor.orllati@huom.fi
Tampere
33530
Perustiedot
Kohdenumero
20162671
Tyyppi
omakotitalo
Huone-erittely
4h, k, kph, 2xerill.wc, s, takkah., var.
Huoneluku
4 h
Asuintilojen pinta-ala
114.0 m²
Muiden tilojen pinta-ala
40.0 m²
Kokonaispinta-ala
154.0
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 114 m2 ja kerrosala 166,7 m2. Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu kellarikerroksen askarteluhuone, takkahuone, tekniset tilat sekä ullakkokerroksen varastotilat.
Kerros
1/3
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
340 000,00 €
Myyntihinta
340 000,00 €
Muut maksut
Puhtaanapito paikallisen jätehuoltoyrityksen taksoituksen mukaan. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Hulevesimaksu paikallisen taksoituksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.
Lisätiedot
Sauna
Asunnossa on sauna
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
536 m²
Kaavatiedot
asemakaava. Sitova tonttijako. Tampereen kaupunki, Palvelupiste Frenckell p. 03 5656 4400
Rakennusoikeus
Kaavan mukainen kokonaisrakennusoikeus 240 m2, ,
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Harjakatto

Ota minuun yhteyttä