kerrostalo 49.50 m2

Viikinmäki, Helsinki, Uusimaa
Ristiretkeläistenkatu 11

305 450,00 €

2h+kt
Kohde 20081089

Seuraava esittely:

Sunnuntai 31.5.2020
Klo 13:00 - 13:45
Tiistai 2.6.2020
Klo 17:00 - 17:30

MUUTTOVALMIS, ASUNNOT VALMISTUIVAT 1.4.2020. OMA TONTTI.

VIERAILE HUONEISTOSSA ETUKÄTEEN 3D VIRTUAALIESITTELYN AVULLA!!
https://my.matterport.com/show/?m=f4o2bMXpYv6

Huom! 3D Virtuaaliesittely on otettu F 40 huoneistosta, joten materiaalivalinnat voivat poiketa tämän asunnon kohdalta. Ohjelmalla voi mm. kulkea asunnon sisällä ja mitata huoneiden kokoja kotisohvalta käsin.

Ihania koteja Viikinmäen harjanteen reunatontilta. Yksi alueen parhaista sijainneista. Osasta asunnoista on näköalat alas jokilaaksoon. Kauniin luonnon ympäröimänä asuinalue. Tervetuloa uuteen kotiisi!

As. Oy Helsingin Rubiiniinissa on hyväpohjaisia asuntoja hissillisessä pienkerrostalossa sekä rivitalossa.

Kerrostalo (F) on kolmikerroksinen hissillinen pienkerrostalo sisäpihan sydämessä. Hyvä alueellinen sijainti, kauniit näköalat. Huoneistoja on eri pohjaratkaisuilla 49,5 m2 kaksio ja 52,5m2 saunallinen kaksio sekä 67,5m2 kolmio. Asunnoissa on isot lasitetut parvekkeet.

Rivitalossa (I) on 95m2:n neljän huoneen kaksikerroksisia koteja korkealla kallioisen harjanteen huipulla, näköalat jokilaaksoon. Avaran olohuoneen jatkona on huoneiston levyinen suuri eteläparveke. Kaksi kylpyhuonetta, oma sauna, kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Osassa huoneita on normaalia korkeampi huonekorkeus. Rivitaloasuntojen tilavat ja lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat sisäänkäyntien vieressä.

Yhtiöllä on mm. huoneistokohtaiset irtainvarastot, ulkoiluvälinevarastot, talopesula, kuivaushuone, talosauna, kerhohuone, askarteluhuone sekä autopaikkoja omilla osakkeilla. Oma tontti!

Viikinmäki sijaitsee Vantaanjoen viereisen kallion päällä, joten luonnossa on miellyttävää mäkien ja laaksojen vaihtelua. Silmä lepää upeissa metsämaisemissa ja Vantaanjoen virtaamista seuratessa. Joen varrella on lukuisia ulkoilureittejä. Pikkukosken uimaranta joen toisella puolella on kesällä lapsiperheiden ehdoton ykköskohde.

TILAA ESITE JA TIETOPAKETTI SÄHKÖPOSTIISI.
MYYNTI JA ESITTELY:

JARMO TAIPALE 040 829 7171 / jarmo.taipale@huom.fi
EERO VUORILEHTO 044 222 2421 / eero.vuorilehto@huom.fi
SANTERI CARLSSON 050 2106 / santeri.carlsson@huom.fi

Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin! Ilmainen arviointi ja myyntisuunnitelma vanhalle asunnolle.

santeri.carlsson@huom.fi
Helsinki
00710
Perustiedot
Kohdenumero
20081089
Tyyppi
kerrostalo
Huone-erittely
2h+kt
Huoneluku
kaksio
Asuintilojen pinta-ala
49.5 m²
Kokonaispinta-ala
49.5
Kerros
2/3
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
305 450,00 €
Myyntihinta
103 490,00 €
Velkaosuus
201 960,00 €
Hoitovastike
212,85 €/kk
Rahoitusvastike
203,44 €/kk
Yhtiövastike yht.
416,29 €/kk
Muut maksut
Hoitovastikearvio n. 4,30e/ as.m2/ kk Rahoitusvastikearvio (vain koron osuudelta) 4,11 e/ as.m2/ kk. Rahoitusvastikearvio (sisältäen sekä lyhennyksen että 1,9%:n suuruisen koron) noin kolmen vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta on noin 22,45 e/ as.m2/ kk Osakeautopaikan vastike on n. 20€/paikka/kk. Laina-aika 23 vuotta, tasalyhenteinen. Lainan viitekorko on12 kk euribor. Pankin marginaali on 1,19%:a. Lainasta maksetaan rakentamisaikana ja kolme ensimmäistä vuotta kohteen valmistumisen jälkeen ainoastaan korkoja. Rahoitusvastikkeessa aletaan perimään koron lisäksi lyhennysosuutta 7/2023 alkaen. Todennäköinen korkojen nousu tulee nostamaan yhtiölainan johdosta suoritettavaa rahoitusvastiketta.
Lisätiedot
Yleiskunto
uusi
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Rubiini
Tehdyt remontit
Talo on uusi
Suunnitteilla olevat korjaukset
Talo on uusi
Energiatodistus
On lain edellyttämä energiatodistus
Energialuokka
C2013
Tontin omistaja
oma
Tontin koko
7727 m²
Kaavatiedot
asemakaava. . Helsingin kaupunki
Liikenneyhteydet
Hyvät niin autolla, pyörällä kun bussilla. Keskeisen sijainnin ansiosta pääset kotoa helposti autolla Lahdenväylälle ja kehäteille. Matkaa keskustaan on noin 8 kilometriä ja sinne on oivat pyörätiet. Bussilla matkaan kuluu parisenkymmentä minuuttia. Myös kätevät poikittaislinjat kulkevat alueella.
Palvelut
Viikissä sijaitsevassa Prisma-keskuksessa on tavaratalon lisäksi monipuolisesti erikoisliikkeitä, mm. Alko ja apteekki. Myös Arabianranta ja Kalasatama runsaine palveluineen ovat helposti saavutettavissa. Ihan lähistölle Harjannetien ja Hernepellontien kulmaukseen rakentuu Alepa, joten päivittäiset ruokaostokset hoituvat vaivattomasti.
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
pulpetti. kumibitumikermi
Lattiapäällyste
Asuinhuoneiden lattioissa on laminaatti. Kylpyhuoneiden, löyly- huoneiden ja erillis-WC:iden lattioissa on keraaminen laatta. Osaan huoneistosta on valittu muutostöinä parketti, lisähinta laskutetaan asiakkaalta.
Keittiön varusteet
Keittiöiden kaapistojen ovet ovat valkoisia taivereunalaminaattiovia, rungot valkoista melamiinilevyä. Työpöytätasot ovat laminaattia, tiskipöytätasot ruostumatonta terästä. Liedet ovat valkoisia keraamisella keittotasolla ja uunilla varustettuja vakioliesiä. Lieden päällä on liesikupu. Kaksioissa on yksi jää-pakastinkaappi ja 3 – 4h huoneistoissa varaus toiselle kylmäkaapille. Huoneistoissa ei ole vakiona astianpesukoneita, mutta huoneistoissa on tilavaraus 60 cm leveälle astianpesu-koneelle. Tilavarauksen paikalla on kaappi. Keittiöissä on tilavaraukset mikroaaltouunille. Whirlpool kodinkoneet.
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Kylpyhuoneissa on liitos- ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle/pesu- tornille. Kylpyhuoneisiin tulee pyykkikomerot. Kylpyhuoneissa ja erillis-WC:issä on pistorasialla ja valaisimella varustetut peilikaapit.

Ota minuun yhteyttä