lomahuoneisto 45.00 m2

Ellivuori, Sastamala, Pirkanmaa
Ellivuorentie 131

114 000,00 €

2h, avok., kph/s, erill.wc, lasitettu parveke
Kohde 20042537

Onko tässä Ellivuoren tyylikkäin lomahuoneisto?

Nyt tarjolla heti vapaa, ylimmän kerroksen kauttaaltaan saneerattu huoneisto upeilla järvimaisemilla! Tämä huoneisto on yhdistetty kahdesta osakkeesta ja sen vuoksi se on tuplasti tässä talossa olevia normaalikokoisia huoneistoja suurempi.

Huoneistossa on upea tupakeittiö, hyvänkokoinen makuuhuone, tyylikäs saunaosasto sekä käytännöllinen erillinen wc. Koko huoneiston levyiseltä lasitetulta parvekkeelta aukenee upea maisema Rautaveden Myllyvuolteelle. Taloyhtiö on myös saneerattu muutama vuosi sitten ja tässä yhtiössä voi osakkaana olla turvallisin mielin. Maalämpö takaa edulliset vastikkeet.

Ellivuoressa voi harrastaa ympäri vuoden. Rautaveden tarjoamat vesiaktiviteetit ovat aivan käden ulottuvilla kuten myös laskettelurinteet, hiihtoladut sekä patikointireitit. Puhdas luonto ympäröi tätä paikkaa! Ellivuori on ollut viime vuosina kovassa nosteessa ja kotimaanmatkailun lisääntyessä se tarjoaa oivan vaihtoehton lähimatkailulle. Tampereellehan täältä ajaa vain kolmisen varttia!

Tule tutustumaan tähän huoneistoon! Järjestän joustavasti yksityisesittelyjä kohteeseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja esittelyt:

Janne Savolainen
Kiinteistönvälittäjä LKV, yrittäjä
045 6588 124
janne.savolainen@huom.fi

www.facebook.com/huomjanne
www.huom.fi

janne.savolainen@huom.fi
Sastamala
38130
Perustiedot
Kohdenumero
20042537
Tyyppi
lomahuoneisto
Huone-erittely
2h, avok., kph/s, erill.wc, lasitettu parveke
Huoneluku
kaksio
Asuintilojen pinta-ala
45.0 m²
Kokonaispinta-ala
45.0
Kerros
3/3
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
heti
Hinnat ja kustannukset
Velaton hinta
114 000,00 €
Myyntihinta
105 171,48 €
Velkaosuus
8 828,52 €
Hoitovastike
213,76 €/kk
Rahoitusvastike
226,94 €/kk
Yhtiövastike yht.
440,70 €/kk
Muut maksut
Vesimaksuennakko: 10,00€/huoneisto/kk, tasaus mittarin mukaan. Kuitukaista: 7,20€/kk.
Lisätiedot
Yleiskunto
hyvä
Sauna
Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Muuta kauppaan kuuluvaa
Lähes koko irtaimisto kuuluu kauppaan.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Vuorihuoneistot
Tehdyt remontit
2016-2019 Yhtiössä on suoritettu perussaneeraus, jossa uusittu vesikatto, vesi ja viemärijohdot, lämmitysjärjestelmän putket alkuperäiset, llmanvalhtojärjestelmä, ovet ja Ikkunat, sekä porras- ja vaakakäytävät saneerattu. Ulkoseinät on rapattu ja parvekkeet valmistuivat 10/2018. LVI-Saneeraus lopputarkastettu ja huoneistojen yhdistämisten lupaprosessi huoneistoja yhdistäneillä osakkailla kesken rakennusvalvonnassa. Perusparannushankkeen loppulasku on lähetetty osakkaille 10/2019. Ne huoneistot, joissa on tehty saunoja/palo-osastointeja ja yhdistämisiä eivät ole käyttöönotettavissa ennen kuin rakennusvalvonta on hyväksynyt käyttöönoton ja rakennusluvat ovat kunnossa. 2019 Yhtiössä suoritettu lämmitysjärjestelmän muutos/ korjaustyö 10/2019-12/2019 välisenä aikana. Yhtiössä havaittiin tarve muuttaa ja korjata lämmitysjärjestelmän rakenteita. Korjaus suoritettu Putki-Petteri Oy:n toimesta.
Suunnitteilla olevat korjaukset
Jätekatoksen rakentaminen 2019 (yhteishanke muiden yhtiöiden kanssa) Koodilukon asennus pääoveen (tienpuolen sisäänkäynti). Yhtiön on tehnyt vuokrasopimuksen Marko Mikkolan kanssa Aroniementien varresta maa-alueelle, johon on suunnitteilla rakentaa yhtiölle jätekatos osana perusparannushanketta. Hanke toteutetaan yhteistyössä naapuriyhtiöiden kanssa. Hankkeen kaikki kulut jaetaan mukaan lähtevien yhtiöiden kesken; hanke aloitetaan kun kaikki ovat osuutensa maksaneet ennakkoon. Kulut jaetaan mukaanlähtijöiden kesken rakennusten neliöiden suhteessa. Lupa haetaan mahdollisuuksien mukaan KOY Vuorihuoneistojen nimiin. Jätehuollon kuluista vastaa hankkeen toteutumisen jälkeen kaikki mukana olleet tahot. Hankkeelle on päätetty hakea rakennuslupaa.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistaja
vuokrattu
Tontin koko
1239 m²
Kaavatiedot
. . Sastamalan kaupunki
Tilat & materiaalit
Kattotyyppi ja materiaali
Pulpettikatto. Peltikate
Keittiön varusteet
Upea ja tasokas keittiö!
Kylpyhuoneen/WC:n varusteet
Todella tyylikkäät pesutilat.

Ota minuun yhteyttä