Huom! Kiinteistönvälitys Kirkkonummi

Valitse asunnon myyntiin paikallinen tuttu. Kiinteistönvälittäjä ja asuntomyyjä, joka toimii asuinalueellasi Kirkkonummella ja sen lähiseuduilla.

Meillä jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti. Tehokkaasti omalla tyylillään. Mutta silti jokaisella on taustavoimanaan myös paikallisen yrittäjän ja ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Sinä saat meiltä kaiken tämän. Luotettavan ja ison kumppani, jolta saat yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan.

Jätä yhteydenottopyyntö. Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras.

Katso tästä Kirkkonummen asunnot!
Katso tästä Kirkkonummen loma-asunnot!
Katso tästä Kirkkonummen tontit!

Huom! | Uudenmaan Huoneistomarkkinat Oy, Kirkkonummi
Kirkkotallintie 1
02400 Kirkkonummi
kirkkonummi@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.66667

Jari Tuononen

Myyntipäällikkö, LKV, osakas

4.66667
4

Asuntokaupat sujuivat kaiken kaikkiaan melko hyvin ja aikataulutetusti.

Myyjä, Kirkkonummi
4.60000

Erkki Laatikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, osakas

4.60000
5

Kaikki sujui erittäin hyvin. Erkki hoiti hommat sovitusti, oli joustava aikataulujen suhteen, ja yhteydenpito toimi moitteetta...

Myyjä, Espoo
4.90164

Eija Rouvali

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

4.90164
5

Ensivaikutelmana miellyttävä, helposti lähestyttävä persoona. Myyjää miellyttää välittäjän kehut asunnosta. Ammattitaito näkyi...

Myyjä, Sundsberg

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä