Huom! Kiinteistönvälitys Kerava

Valitse asunnon myyntiin paikallinen tuttu. Kiinteistönvälittäjä ja asuntomyyjä, joka toimii asuinalueellasi Keravalla ja sen lähiseuduilla.

Meillä jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti. Tehokkaasti omalla tyylillään. Mutta silti jokaisella on taustavoimanaan myös paikallisen yrittäjän ja ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Sinä saat valitessasi meidät kaiken tämän. Luotettavan ja ison kumppani, jolta saat yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan.

Jätä yhteydenottopyyntö. Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras.

Katso tästä Keravan asunnot!
Katso tästä Keravan loma-asunnot!

Huom! | Uudenmaan Huoneistomarkkinat Oy, Kerava
Y-tunnus 2488882-5
Kauppakaari 11
04200 Kerava
kerava@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.80000

Cai Christ

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, osakas

4.80000
4

Minä olin erittäin tyytyväinen välittäjään ja hänen joustavaan ajankäyttöönsä sekä tyyliinsä hoitaa asiaa. Kaikki asiat...

Ostaja, Hyvinkää
5.00000

Reija Kivinen-Maksimainen

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, Osakas

5.00000
5

Kaikki sujui mainiosti ja asiantuntevasti. Reija piti minua koko ajan ajantasalla siitä missä mennään ja mitä on tulossa.

Myyjä, Helsinki
4.95833

Tuija Kuiri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Osakas

4.95833
5

Kaikki sujui kuin tanssi. Maanantaina tehtiin toimeksiantosopimus ja saman viikon lauantaina hyväksyin tarjouksen asunnostani...

Anne Harinen
4.57692

Timo Nevalainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, osakas

4.57692
5

Amattitaitoinen välittäjä. Suosittelen lämpimästi :)

Erja Annele Ikonen

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä