Teemme yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummien kanssa!

Lastenklinikoiden Kummit ja Huom! Kiinteistönvälitys Oy on tehnyt yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan. Hieno yhteistyö on saanut uusia muotoja. Saimme  mm tutustua Uuteen Lastensairaalaan, jonne luovuttamillamme varoilla hankittiin musiikkilaitteita pienten potilaiden iloksi.

Kumppanuus polkaistiin kolme vuotta sitten käyntiin siten, että  välittäjät alkoivat jakaa asiakkaille Teemu-nalleja kaupantekijäiskiitokseksi. Huom!-kaulahuivisia Kummeilta hankittuja nalleja on valmistettu jo 2500 kappaletta. Valmistus- ja ostohinnan erotuksesta on kertynyt osa Kummeille lahjoitetusta potista. Nalle koetaan mukavana lahjana, oli kyseessä lapsiperhe tai ei. Nallella on niin positiivinen kaiku, ja sen takana on tarina.

Välittäjät ovat myös lahjoittaneet Kummit-pottiin rahaa joko kuukausilahjoittajina tai luovuttamalla siihen osan asuntokaupoista saamistaan välittäjäpalkkioista.  Kaikki Kummeille tehdyt lahjoitukset kerätään yhteiseen pottiin.

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana.

Kummit kumppanuutemme jatkuu!

 

Ota yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Contact us