Nykyaikaisilla työkaluilla näet, miten uudiskohteesta tulee koti!

Haaveiletko uudesta, vielä rakenteilla olevasta asunnosta, mutta lopullisen ostopäätöksen teko arveluttaa? Huom! Tampereen nykyaikaisilla työkaluilla näet, miltä uudiskohde näyttää valmiina.

Piirrokset ja havainnekuvat ovat vain suuntaa antavia ja asunnon materiaalivalinnat ja värimaailman päättäminen mallipalojen ja piirrosten perusteella tuntuu vaikealta. Myös tilaratkaisujen hahmottaminen on vaikeaa, sillä pohjapiirroksesta on vaikea hahmottaa, minkä kokoisia huoneet oikeasti ovat.

Mitäpä jos olisikin mahdollista astua sisälle uuteen asuntoon ja kokea, miltä tuntuu kävellä eteisestä kohti olohuonetta? Nähdä aamuauringon valon tulvimisen keittiöön ja katsella ikkunoista avautuvaa maisemaa. Sovittaa tummaa laattaa kylpyhuoneen lattiaan ja vaihtaa se vaaleampaa, palata takaisin ja vertailla. Miettiä rauhassa, olisiko juuri tämä meidän tuleva koti?

Virtuaaliesittelyssä pystyt muuttamaan vaikkapa keittiön väritystä ja näkemään konkreettisesti, mikä vaihtoehdoista miellyttää omaa silmää. Pääset myös esteettä liikkumaan asunnossa ja näkemään, miten eri vuorokaudenaikoina luonnonvalo ja sen suunta vaihtelevat huoneissa.

 

Uudiskohdekaupan haasteena on se, että hyvin pitkään myydään asuntoa, jota ei ole vielä edes olemassa. Kuitenkin puhutaan usein ihmisen elämän suurimmista hankinnasta. Ei siis ole ihme, että ostopäätös pelkkien havainnekuvien ja pohjapiirroksen perusteella on vaikeaa, pohtii HUOM! Tampereen  yrittäjä Samuel Riippa.

Samalla moni kokee painetta, että ostopäätös pitäisi tehdä piankin, jotta saa juuri haluamansa asunnon.

HUOM! Tampereen toiminta-ajatuksena on alusta alkaen ollut asiakaslähtöisyys eli se, mitä kiinteistönvälitystoimistolta odotetaan ja miten asiakasta voidaan palvella kokonaisvaltaisesti. Samuel Riippa kertoo:

Olemme aina pyrkineet miettimään, mitä asiakas haluaa ja millaista palvelua hän tarvitsee, jotta asuntokaupat saavat onnellisen lopun. Vuonna 2017 tehdyllä 1200 kaupalla olemmekin käytettyjen asuntojen myynnissä Pirkanmaan suurin yksityinen kiinteistönvälitystoimisto. Tätä samaa asiakaslähtöisyyden toimintamallia haluamme nyt tuoda myös uudiskohdekauppaan.

Huom! Huoneistomarkkinoinnin Pirkanmaan toimipiste ja virtuaalisia asuntoesittelyjä sekä lähes valokuvatasoisia havainnekuvia toteuttava Huoneistostudio Oy solmivat yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta HUOM pystyy ainoana kiinteistönvälitystoimistona tarjoamaan asiakkailleen virtuaalisia esittelyjä asunnoissa, joita ei ole vielä edes rakennettu. Esittely voidaan toteuttaa joko Huoneistostudiolla tai Huomin Tampereen toimipisteessä.

Kutsu itsesi kylään tulevaan kotiisi!

Vastaava palvelu on käytössä joillakin rakennusfirmoilla, mutta me näimme tärkeänä tuoda palvelun myös kiinteistönvälityksen työkaluksi ja näin lisäpalveluksi niin kuluttaja- kuin rakennuttaja-asiakkaillemmekin, kertoo Riippa.

Näimme  virtuaaliesittelyssä hienon mahdollisuuden kuluttajan kannalta mutta myös rakennuttajalle uudesta tekniikasta on paljon hyötyä. Ostajat pääsevät tutustumaan uuteen kotiinsa virtuaalisesti jo rakennusaikana, joten ostopäätös on huomattavasti helpompi tehdä ja siten mahdollisimman moni koti on jo myyty, ennen kuin rakennus valmistuu.

Ota yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Contact us