Kannattaako asunto myydä tai ostaa poikkeusaikana?

Elämme Suomessa todella poikkeuksellista aikaa ja koronaviruksesta aiheutuva tilanne vaikuttaa meidän kaikkien arkeemme. Poikkeusajasta johtuen moni, jolle asunnonvaihto on ajankohtaista saattaa miettiä, onko nyt hyvä aika lähteä asuntokaupoille.


 

Mielestämme aina on hyvä aika vaihtaa asuntoa ja listasimme sinulle kuusi syytä, miksi: 

  1. Asunnot, joiden myyntiaika on nopea, menevät nopeasti kaupaksi myös poikkeustilanteessa. Mikäli siis suunnittelet tällaisen asunnon ostamista tai myymistä, niin asian etenemisen kanssa ei kannata aikailla.
  2. Oli tilanne Suomessa tai maailmalla mikä tahansa, niin asunnon myynnistä voi aina keskustella välittäjän kanssa. Se ei maksa sinulle mitään ja saat ammattilaisen näkemyksen asuntosi myyntiin. Parhaassa tilanteessa välittäjällä saattaa olla ostaja asunnollesi valmiina.
  3. Epävarmoina aikoina ihmiset saattavat lykätä päätöksentekoa ja asuntoja on myynnissä normaalia vähemmän. Näin ollen juuri sinun asuntosi saa suuremman huomioarvon eri markkinapaikoilla.
  4. Asuntolainat ovat olleet edullisia jo jonkin aikaa. Asuntolainojen korot ovat alhaalla, joten jos tarkoituksesi on ostaa tai vaihtaa asuntoa ja tarvitset siihen rahoituksen, niin nyt on mahdollista saada erittäin edullinen asuntolaina.
  5. Asuntokaupat on mahdollista tehdä digitaalisesti etänä. Neuvottelut voidaan järjestää videoneuvotteluna, kaikki asuntokaupan paperit voidaan täyttää ja allekirjoittaa sähköisesti. Jopa asunnon stailaaminen on mahdollista tehdä virtuaalisesti. Ainoastaan asunnon katselmus tulee tehdä asunnossa, ja meillä Huomilla tämä tehdään turvallisesti asiakkaidemme ja henkilöstömme terveydestä huolehtien.
  6. Viimeiseksi on hyvä muistaa, että poikkeusoloista huolimatta maailma ei pysähdy tähän. Nykyinen maailmantilanne on meille uusi, mutta se mahdollistaa asioiden katsomisen aivan uudella tavalla. Mikäli olet miettinyt asunnonvaihtoa, niin älä jää aikailemaan. Sinun on mahdollista elää unelmakodissasi jo nyt. Toimi siis heti!

Aloitetaan asunnon vaihto jo tänään. Ota yhteyttä tähtivälittäjiimme ja ollaan yhteydessä sinulle parhaiten sopivalla tavalla! Ota yhteyttä >>

Ota yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Contact us