Helppo ja turvallinen tapa löytää unelmiesi koti

Kun tiedät millaisesta kodista unelmoit, mutta sinulla ei välttämättä ole halua käyttää aikaa sen etsintään. Varsinkaan kun sitä oikeaa ei koskaan tunnu löytyvän tai sellaista ei koskaan näytä tulevan myyntiin. Mikä neuvoksi?

Ostotoimeksianto – Sinulle, joka tiedät mitä haluat

 

Sinulla on selkeä käsitys millaisen asunnon haluat, budjettikin on selvillä ja toiveet sijainnista tiedossa. Toiveittesi mukaista asuntoa ei vaan koskaan tunnu tulevan myyntiin tai ne myydään ”tiskin alta”. Tällöin helppo ja turvallinen ratkaisu Sinulle on ostotoimeksianto, jolla ulkoistat asunnonhaun meille.

Kerrot meille toiveesi asunnosta, budjetista ja alueesta, me huolehdimme lopusta. Olemme yhteydessä toiveidesi mukaisten asuntojen omistajiin ja kun potentiaalinen  toiveitasi vastaava kohde löytyy, kutsumme sinut paikan päälle katsomaan. Kun se unelmakoti sitten löytyy, me huolehdimme neuvotteluista myyjän kanssa ja hoidamme kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat puolestasi. Niin vaivatonta se sinulle on.

Palvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti vastaamaan juuri Sinun tarpeitasi. Välityspalkkion kaupasta maksaa ostaja. Ostotoimeksiantopalvelun hinta ts. välityspalkkio muodostuu tehtävän laadun, työmäärän, käytettävien markkinointikanavien sekä muiden sovittavien markkinointitoimenpiteiden mukaan. 

Ostotoimeksiantosopimus pähkinänkuoressa:

1. Kerrot toiveesi ja budjettisi, sen pohjalta teemme ostotoimeksiantosopimuksen.

2. Olemme yhteydessä potentiaalisten asuntojen omistajiin ja etsimme asunnon puolestasi.

3. Järjestämme Sinulle toiveitasi vastaavien kohteiden esittelyt ja katselmukset

4. Hankimme lakisääteiset asiakirjat valitsemastasi kohteesta ja huolehdimme, että olet tietoinen kaikista mahdollisesti ostopäätökseesi vaikuttavista
seikoista.

5. Neuvottelemme puolestasi kaupan yksityiskohdat myyjän kanssa.

6. Laadimme kauppakirjan ja varainsiirtoverolaskelmat sekä huolehdimme muista kaupanteossa mahdollisesti tarvittavista asiakirjoista.

Asiakkaamme etsivät asuntoa, tutustu ostotoimeksiantoihin:

Asunto Helsinki Haaga
Asiakkaamme etsii 3-4 huoneista kerrostalohuoneistoa Haagan alueelta. Hinta 300 000 - 350 000 €.

Yhteydenotot Santeri Carlsson p 050 2106 tai santeri.carlsson@huom.fi

Asunto Helsingistä
Asiakkaamme etsii kerrostalohuoneistoa Helsingistä, jossa on 1-4+ huonetta sekä neliöitä enintään 120. Huoneiston velatonhinta enintään 700 000 €.

Yhteydenotot Kari Ahola p 050 558 4252 tai kari.ahola@huom.fi

Asunto Helsinki Merihaka (00530)
Asiakkaamme etsii kerrostalohuoneistoa Helsingin Merihaasta. Asunnossa tulisi olla2-3 huonetta ja 77-115 neliötä. Kerrostalon rakennusvuosi aikaisintaan 1974. Asunnon velatonhinta 400 000 - 550 000 €.

Yhteydenotot Mari Rautio p. 040 120 2701 tai mari.rautio@huom.fi

Kerrostalohuoneisto postinumeroalueilta 00100-00550
Asiakkaamme etsii kerrostalohuoneistoa Helsingistä postinumeroalueelta 00100-00550. Asunnossa tulisi olla 1-3 huonetta ja enintään 60 neliötä. asunnon tulisi olla vähintään 3. kerroksessa. Asunnon velatonhinta enintään 370 000 €.

Yhteydenotot Ville Manner p. 045 787 575 77  tai  ville.manner@huom.fi

Oletko harkinnut asuntosi myyntiä? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, olisiko meillä valmiina ostaja asunnollesi. Ostotoimeksiannossa ostaja maksaa välityspalkkion!

Ota yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Contact us