Ideoita asumiseen ja arkeen

Haluamme olla läsnä elämäsi arjessa ja asumisenhaaveissa. Oli kyse sitten asunnonvaihtamisesta, sisustamisesta tai sijoitusasunnon hankinnasta, olemme apunasi. Tutustu artikkeleihimme asumisen aiheista.

Kodikas ja siisti koti myy

Nykyisin ostajat haluavat muuttovalmiita koteja, jossa ei tarvita remontteja, vaan tavarat voi kantaa suoraan sisään. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran – myös asuntokaupassa. ​

Artikkeli

Opas asunnon ostamiseen

Tämä opas kertoo sinulle pähkinänkuoressa asunnon ostamisen eri vaiheista ja antaa vinkkejä ja faktoja asuntokaupasta. Onnea matkaan!

Artikkeli

Opas ensiasunnon ostamiseen

Oma asunto on järkevä sijoitus, joka kannattaa tehdä, jos elämäntilanne sen sallii. Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on iso päätös, jossa Huom! on tukenasi. Olemme koonneet elämäsi suurimman päätöksen tueksi oppaan, josta saat arvokkaita neuvoja unelmasi toteuttamiseen. Lue myös Opas asunnon ostamiseen, jossa kerrotaan asunnon ostamisesta laajemmin.

Artikkeli

Asuntosijoittamisen ABC

Asuntosijoittaminen on helppo ja turvallinen tapa sijoittaa: asunnot säilyttävät arvonsa hyvin ja ne tuottavat tasaista tuloa kohtalaisen matalalla riskillä. Ennen sijoitusasunnon hankkimista kannattaa perehtyä asiaan huolella ja suunnitella oma asuntosijoittamisensa polku. Kokoamillamme ohjeilla pääset hyvin alkuun.

Artikkeli