Haluatko tietää oman asuntosi hinnan?

Huom! Hintatestin avulla voit selvittää oman asuntosi hinta-arvion ja keskimääräisen myyntiajan.

Palvelun hinta-arvio ja myyntiaika perustuvat kiinteistönvälittäjien käyttämän Hintaseurantapalvelun tilastoihin toteutuneista asuntokaupoista alueellasi.

Jokainen asunto on erilainen ja asunnon hinnan muodostumiseen vaikuttavat asunnon sijainnin lisäksi myös muut asunnon ominaispiirteet. Asunnon hinnan muodostumiseen vaikuttavat mm. asuntoon tehdyt remontit sekä asunnon varustelu. Lisäksi hinnoitteluun voivat vaikuttaa asunnon ulkopuoliset asiat, kuten taloyhtiön kunto tai tontti.

Huomin yrittäjähenkiset välittäjät ovat valmiita laittamaan itsensä likoon ja antamaan sinulle veloituksetta yksilöllisen hinta-arvion asunnostasi sekä vinkkejä pienistä muutoksista asuntoosi, joilla voit nostaa asuntosi tulevaa myyntihintaa.

Huom! Huoneistomarkkinoinnin Hintatesti™ -palvelu käyttää kiinteistönvälittäjien yhteisen Hintaseurantapalvelun tietoja, joiden pohjalta asunnon hinta-arvio tehdään. Hintaseurantapalvelun tietokannassa ovat asuntojen toteutuneet myyntihinnat sekä myyntiajat. Hintatestin antamat tulokset ovat keskiarvoja ja ne sisältävät kaikki alueen asuntokaupat. Vain kokenut ja kaupunkisi asuntomarkkinan tunteva välittäjä voi antaa asunnollesi tarkan hinta-arvion. Kutsu välittäjämme arviokäynnille ja saat yksilöllisen hinta-arvion asunnollesi >

Ota yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Contact us