Huom! Kiinteistönvälitys Helsinki

Valitse asunnon myyntiin paikallinen tuttu. Kiinteistönvälittäjä ja asuntomyyjä, joka toimii Helsingin lisäksi koko pääkaupunkiseudulla.

Meillä jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti. Tehokkaasti omalla tyylillään. mutta silti jokaisella on taustavoimanaan myös paikallisen yrittäjän ja ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Valitessasi meidät saat luotettavan ja ison kumppanin, jolta saat yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan.

Jätä yhteydenottopyyntö. Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras.

Voit myös soittaa meille numeroon 020 780 2285 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) tai ottaa suoraan välittäjiimme yhteys heidän henkilökohtaisista numeroistaan.

Katso tästä Helsingin asunnot!
Katso tästä Helsingin loma-asunnot!
Katso tästä Helsingin tontit!
Katso tästä Helsingin muut kohteet!

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Helsinki
Y-tunnus 2493348-9
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki
hki@huom.fi

Kiinteistönvälittäjämme

4.50000

Eero Vuorilehto

Osakas

4.50000
4

Eeron kanssa asiointi sujui mutkattomasti ja vastausaika aina oli todella lyhyt. Kaikki yksityiskohdat kerrottiin eikä mitään...

Jyrki Palmu

Laura Mäkinen

Äitiyslomalla

4.88350

Kirsi Tiihonen

OTK, LKV, kiinteistönvälittäjä

4.88350
5

Erittäin hienosti. Loistavan joustavaa palvelua ja asioiden kommunikointi erinomaista.

Ostaja, Helsinki

Jaana Jaatinen

Johtaja LKV

4.81132

Antti Larmala

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, osakas

4.81132
5

Kaikki sujui erittäin hyvin. Antti selvitti kaikki pyytämämme asiat, ja yksityisnäytöt onnistuivat helposti. Kaupanteostakin...

Ostaja, Helsinki
4.76023

Jarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, rakennuttaja-asiamies RAKI™

4.76023
5

Kaveri suositteli Jarmoa välittäjäksi minulle ja ei tarvinnut pettyä. Jarmo hoiti kaikki sovitut asiat ja vähän enemmän. Olen...

Juha Keski-Korhonen

Ota meihin yhteyttä

Liittyipä asiasi sitten asunnon ostamiseen, myymiseen, välittäjiimme, palveluihimme tai mihin tahansa, jätä meille viesti.

Ota meihin yhteyttä