Tiedätkö oman asuntosi hinnan?

Hintatesti-palvelun avulla voit testata oman asuntosi hinnan ja kiinnostavuuden asuntomarkkinoilla.

Huom! Kiinteistönvälitys Helsinki

Huopalahdentie 24
00350 Helsinki
hki@huom.fi

Valitse asunnon myyntiin paikallinen tuttu kiinteistönvälittäjä tai asuntomyyjä, joka toimii Helsingin lisäksi koko pääkaupunkiseudulla.

Huomilla jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti, tehokkaasti omalla tyylillään. Jokaisella on silti taustavoimanaan myös paikallisen yrittäjän ja ison konsernin osaaminen asunnonvälityksestä. Valitessasi meidät saat luotettavan ja ison kumppanin, jolta saat yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaisen asuntoasioittesi hoitajan.

Jätä yhteydenottopyyntö. Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras.

Voit myös soittaa meille päivystävään numeroon 040-185 3736, toimiston numeroon 040-136 2631 tai ottaa suoraan yhteys välittäjiimme heidän henkilökohtaisista numeroistaan.

Katso tästä Helsingin asunnot!
Katso tästä Helsingin loma-asunnot!
Katso tästä Helsingin tontit!
Katso tästä Helsingin muut kohteet!

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Helsinki
Y-tunnus 2493348-9

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

Vinkkejä asunnonvaihtoon:

Teemme yhteistyötä Lastenklinikoiden Kummien kanssa!

Lastenklinikoiden Kummit ja Huom! Kiinteistönvälitys Oy on tehnyt yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan. Hieno yhteistyö on saanut uusia muotoja. Saimme  mm tutustua Uuteen Lastensairaalaan, jonne luovuttamillamme varoilla hankittiin musiikkilaitteita pienten potilaiden iloksi.

Artikkeli

Jätevesijärjestelmät kunnostettava 31.10.2019 mennessä

Ympäristönsuojelulain muutos ja haja-asutusalueita koskeva jätevesiasetus astuivat voimaan 3.4.2017. Laissa säädettiin kahden vuoden määräaika kiinteistöille, minkä aikana jätevesijärjestelmän muutokset tuli toteuttaa. Puhdistusvaatimus tulee täyttää 31.10.2019 mennessä.

Artikkeli

Helppo ja turvallinen tapa löytää unelmiesi koti

Kun tiedät millaisesta kodista unelmoit, mutta sinulla ei välttämättä ole halua käyttää aikaa sen etsintään. Varsinkaan kun sitä oikeaa ei koskaan tunnu löytyvän tai sellaista ei koskaan näytä tulevan myyntiin. Mikä neuvoksi?

Artikkeli

Kiinteistönvälittäjämme

4.60000

Auvo Prauda

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Osakas

4.60000
5

Asiat sujuivat hyvin ja jouhevasti. Auvo oli mukava ja rento välittäjä, jäi hyvä ja positiivinen fiilis näistä kaupoista,...

Iia Palmgren
4.84962

Mervi Kunnas

Kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

4.84962
5

Olemme Mervin kanssa päässeet erittäin hyvään myyntitulokseen jo kolme kertaa neljän vuoden sisään. Ystävällinen ,...

Leena Rusi
4.81633

Harri Vättö

Osakas

4.81633
5

Välittäjä oli ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen, ja hänen ansiostaan kaikki sujui todella hyvin ja helposti. En ole...

Ostaja, Helsinki
4.82456

Eero Vuorilehto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Osakas, Rakennuttaja-asiamies RAKI

4.82456
5

Eero Vuorilehto hoiti hyvällä ammattitaidolla edellisen asunnon myynnin ja uuden oston. Kaikki sopimusasiat ja paperityöt...

Ostaja, Helsinki
4.69231

Olli Ali-Haapala

Asuntomyyjä, osakas

4.69231
5

Kaikki meni niinkuin pitikin mitä sitä sen enempää tarinoimaan.

Tuomas Rehula
4.85714

Helin Ranne

Asuntomyyjä, osakas

4.85714
5

Kohtasin asuntoa ostaessani sydämellisimmän ja ihanimman kiinteistövälittäjän, mitä olen koskaan aiemmin tavannut, ja voin...

Ostaja, Helsinki